Колдплей феерия в Париж плюс Риана

За първото си появяване на Стад дьо Франс край Париж, британците от Coldplay поканиха Rihanna да се присъедини към тях на сцената по време на фееричния им концерт с цветовете на последния им албум "Mylo Xyloto".

Колдплей са от малкото артисти, които са изпълвали с публика Стад дьо Франс тази година. За 80–те хиляди зрители, които бяха там в неделя групата направи много неща за този концерт, който ще може да се види филмиран по-късно.

При влизането, организаторите раздадоха десетки хиляди гривни с дистанционно управлявани светодиоди.

Когато Колдплей излязоха на сцената под звуците на едноименната песен от албума "Mylo Xyloto", гора от светлини: розови, сини, зелени, оранжеви ... премигващи в ритъм с музиката освети Стад дьо Франс. След това фойерверки, след това конфети, гигантски розови пеперуди - балони, изпълнени с горещ въздух се редуваха по време на концерта.
 

Еуфоричният ефект бе гарантиран заради всички декори и предмети във флуоресциращите цветове на албума. Групата посвети концерта си точно на този албум, от който има вече 400 000 продажби само във Франция.
 

Все пак Колдплей оставиха място за класическия алтернатив. Те редуваха рок химните и енергията за стадиона /"God put a smile upon your face", "Viva la vida".../ с меланхоличните /"Yellow", "The scientist".../.

Въпреки, че четиримата британци от дълго време са свикнали с мощното озвучаване, те потърсиха и директния контакт с публиката изкачвайки се на по-малка сцена построена в сърцето на голямата.

При едно от техните излизания те се приготвиха да изсвирят "Китайска принцеса" /"Princess of China"/ , едно от заглавията от последния им албум, което изпълняват с Риана. Докато Крис Мартин завършваше първия куплет, красивата карибка се появи от дъното на сцената, преди да се присъедини към групата облечена в дълга рокля от червена коприна.
 

За голямо щастие на иначе недоверчивата публика, музикантите започнаха отново "Китайската принцеса". Риана се появи отново на сцената в края на концерта, за да изпълни разгърната версия на своята "Омбрела" /"Umbrella"/ в съпровод на лидера на Колдплей на пиано, пише АФП.

Няколко часа по-рано изпълнителката, родена в Барбадос, предизвика блъсканица вечерта при пристигането си с влак от Лондон в Париж. Тя написа в Туитър няколко невъзпитани послания: "Французите са напълно луднали", "Трябваше да се бия, за да се измъкна от шибаната гара".

Риана сама бе предизвикала интереса към себе си, след като пусна снимката си от лондонския перон с информация за влака, с който пътува за френската столица.

Въпреки намесата на телохранителя й и службите на транспортната полиция Риана не успя да избегне блъсканицата при пристигането си.


Свързани новини

Бляскаво завръщане на Риана на сцената

26.09.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ново 20

21.04.2022

A$AP Rocky и Риана = ВНЛ

19.04.2022

Риана на корицата на "Vogue"

13.04.2022


flash