Търси в сайта...

Риана страдала от психическо разстройство

24-годишната певица Риана, която в последните месеци влиза в светлините на прожекторите заради дивите си купони и неадекватни изцепки, може да страда от личностно разстройство.

Нейни приятели казват, че тя е физически и психически изтощена, а експерти са на мнение, че посланията ѝ в Twitter разкриват, че би моглa да страда от психично разстройство, отбелязва Virginmedia.com.

Лекари твърдят, че изпълнителката на "Talk That Talk”, която наскоро дори влезе в болница, показва признаци на нарцистично личностно разстройство. Хората, които страдат от него, непрекъснато се нуждаят от внимание и възхищение.
 

Психологът Джо Хемингс коментира: "Хаотичното поведение на Риана може да се смята за сигнал, че тя страда от нарцистично личностно разстройство. Симптомите са преувеличено чувство за собствена значимост и необходимост от постоянно възхищение, което Риана показва ясно, особено с публикуването на свои полуголи снимки."

Приятел на Рири е заявил пред Daily Star: "Стигнала е до ръба на възможностите си. Ри споделя, че се чувства физически и психически изтощена и, че има усещането, че е изгубена. Мисля, че тя отчаяно се нуждае от помощ и от почивка, не само от работа, но и от всички други стресиращи дейности в живота.


Свързани новини

Бляскаво завръщане на Риана на сцената

26.09.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ново 20

21.04.2022

A$AP Rocky и Риана = ВНЛ

19.04.2022

Риана на корицата на "Vogue"

13.04.2022


flash