Първи кадри от новия филм за Джеймс Бонд

Дългоочакваният първи трейлър на "007 координати: Скайфол" загатва за новата мисия на легендарния британски агент, но без да разкрива твърде много от историята, която ще видим по кината и в IMAX на 26 октомври тази година.

Една от тайните остава ролята на злодея, в която очакваме да видим носителя на "Оскар" Хавиер Бардем. По-рано този месец цялата продукция посети колоритния Истанбул, който за трети път е сцена на филм за Джеймс Бонд. След "От Русия с любов" и "Един свят не стига", екипът на режисьора Сам Мендес засне кадри от "007 координати: Скайфол" в градовете Адана, Фетие и в самия Истанбул. Сред другите локации на филма са също Шанхай, Шотландия и Лондон.

23-ят филм за чаровния агент на МИ6 отбелязва 50 годишния юбилей на най-дългата филмова поредица в историята на киното. В "007 координати: Skyfall" Даниел Крейг отново е в ролята на агент Джеймс Бонд. Неговата лоялност към Ем (Джуди Денч) е подложена на изпитание след като я застигат тайни от миналото й. Когато МИ6 е атакувана, той трябва да проследи и елиминира заплахата, независимо какво може да му коства това в личен план.

Режисьор на "007 координати: Skyfall" е Сам Мендес, който заедно с кастинг директора на продукцията Деби МакУилямс откриват за голямото кино партньорката на Бонд Беренис Марло. Голям почитател на филмите за агент Бонд, Беренис е родена в Париж с наполовина азиатски произход. В интервю тя споделя, че макар да не може да разкрие повече от това, нейната героиня сексапилната и енигматична Северин не е французойка и няма да има типичния чаровен акцент.

Другите актьори от екипа, освен Даниел Крейг и Беренис Марло, са Наоми Харис, Ралф Файнс, Албърт Фини и Бен Уишоу.


Свързани новини

"Смъртта може да почака" е тук

15.09.2021

Два БГ филма в конкурса на СФФ

04.02.2019

"Силата се пробужда" чупи рекорди

28.12.2015

Най-добрите секс сцени според британците

03.09.2015

Виж Еди Редмейн в "Момичето от Дания"

02.09.2015


flash