Светът се моли за България в Twitter заради Селена Гомес

След силното земетресение в България тази нощ много хора посегнаха първо към смартфоните си, за да напишат из социалните мрежи какво са усетили и едва след това някои решиха да се евакуират. Духовите, притеснени, информиращи туитове продължиха цяла нощ, като в един момент България дори влезе в най-популярните световни теми в микроблогинг мрежата.

Причина за това се оказа обаче не толкова световната съпричастност към страната, отколкото безпокойството на милиони фенове, притеснили се за своя идол – американската поп звезда Селена Гомес, която е в България за снимки на нов филм.
Първоначално сред най-популярните теми в Twitter беше хаштагът #PrayForSelena ("Молете се за Селена" - бел.ред.). Почитателите на тийн звездата обаче бързо се сетиха или им беше напомнено, че не само тя е в момента в България и към "молитвите" си те добавиха хаштага ("Молете се за България" - бел.ред.), който също набра популярност.

И в момента двата хаштага са активни, като продължават окуражителните послания както за Селена Гомес, така и за българите.

За момента самата певица и актриса не е написала нищо за земетресението в профила си в Twitter, Няма коментар по темата и от гаджето ѝ Джъстин Бийбър, който също е любимец на милиони тийнейджърки по света.
 

Dnevnik.bg


Свързани новини

Justin Bieber праща послание на Selena

02.09.2015

Селена излиза с Джош Хътчерсън?

17.01.2013

Джъстин и Селена отново заедно

07.01.2013

Пери утешава Селена Гомес

29.11.2012

Нов албум на Селена Гомес през март

15.11.2012


flash