"Шотландски боец" се завръща

Канадският актьор Райън Рейнолдс ще играе в нова версия на популярния през 80-те фентъзи филм "Шотландски боец", съобщи сп. "Варайъти".

 
По римейка ще работят сценаристът Мат Халоуей ("Железния човек") и номинираният за "Оскар" за късометражен филм испански режисьор Хуан Карлос Фреснадило.
Рейнолдс, бивш съпруг на Скарлет Йохансон и носител на отличието за най-секси мъж за 2010 г., има изключително активна кариера напоследък. През миналата година той участва във високобюджетния "Зеленият фенер", комедията "Раздялата", през настоящата в криминалния Safe House с Дензъл Уошингтон, а през следващата се очаква анимационния The Croods и екшън комедията R.I.P.D. с Джеф Бриджес. Актьорът стана известен на малкия екран с комедийния сериал "Две момчета и едно момиче", а по-късно в киното с "X-мен", "Блейд", "Предложението" и трилъра "Погребан".
 
Досега в ролята на Шотландския боец са били Кристоф Ламбер в оригиналния филм от 1986 г. и Ейдриън Пол в телевизионната адаптация на сюжета, която на свой ред провокира появата на трилогия от пълнометражни продукции.
Плановете за нова версия датират отпреди четири години, като в началото за проекта е привлечен режисьорът на "Бързи и яростни" Джъстин Лин. Идеята за Шотландския боец е измислена от сценариста Грегъри Уидън, който изгражда първата версия за сюжета още като студент.
 
Dnevnik.bg

Свързани новини

Два БГ филма в конкурса на СФФ

04.02.2019

"Силата се пробужда" чупи рекорди

28.12.2015

Най-добрите секс сцени според британците

03.09.2015

Виж Еди Редмейн в "Момичето от Дания"

02.09.2015

Започва кинофестивалът във Венеция

02.09.2015


flash