Риана може да направи всяка жена би

Млада, но амбициозна, Риана не спира да привлича медийно внимание. Скандалното, според някои, поведение на актрисата не спира да изпълва клюкарските издания. Поп дивата и този път демонстрира колко е ракрепостена.

Гаранция, че мога да направя всяка хетеросексуална жена бисексуална, отсече изпълнителката на "Good Girl Gone Bad”, правейки асоциация с песента на американския рапър E-40 "Function”, посочва iNews. 24-годишната певица не слиза от челните заглавия на вестниците заради необичайното си поведение напоследък.

Миналата седмица тя качи снимка на себе си как пъха пари в бикините на стриптийзьорка. По-рано показа свои снимки по бански, на които гърдите ѝ се подаваха извън горнището.
 

Освен това стана ясно, че този уикенд е вбесила продуцентите на телевизионното шоу Saturday Night Live, след като не се е появила за финалната репетиция. Вместо това тя изпратила своята хореографка, оправдавайки се, че е твърде болна, за да участва, а по-късно била засечена от продуцентите в добро здраве.

Продължават да се въртят и слухове, че певицата се е върнала в прегръдките на бившето си гадже Крис Браун, който имаше ограничителна заповед да я приближава, след като я преби през 2009 г.


Свързани новини

Бляскаво завръщане на Риана на сцената

26.09.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ново 20

21.04.2022

A$AP Rocky и Риана = ВНЛ

19.04.2022

Риана на корицата на "Vogue"

13.04.2022


flash