Обявиха Бионсе за най-красивата жена

Списание "Пийпъл" обяви Бионсе за "Най-красивата жена на 2012".

Американската изпълнителка, съпруга на Джей Зи и майка на четиримесечната Блу Айви - Бионсе, бе обявена за най-красивата жена в света за 2012 г. от американското списание "Пийпъл" (People), предаде сайтът Today. 


Старши редакторът на изданието Алексис Чиу я определи като "безупречна" и допълни: "Тя е красива, на върха в кариерата си. Тя е музикална икона на 30 години и на всичкото отгоре има нов блясък... тя е майка."

"Чувствам се по-красива, отколкото някога съм се чувствала, след като родих. Никога не съм се чувствала толкова свързана с някога, не бях се чувствала така сякаш имам такава цел на земята", споделя Бионсе пред "Пийпъл" в интервю за новото издание на списанието, което трябва да излезе на 27 април. 

"Най-хубавото в това да имаш дъщеря е, че оставяш истинска следа", допълва тя и споделя, че думата любов за нея вече има напълно ново значение.

 

Сред останалите, включени в категориите "най-красиви", са и имената на Дженифър Анистън, Мишел Обама, Дженифър Лорънс и Селена Гомес. 

Чиу допълва, че изданието е подбрало всички красиви жени, които са най-актуални в момента. 

Миналогодишният избор на списанието отреди титлата на Дженифър Лопес, която тогава бе върнала популярността си покрай участието си в американско телевизионно риалити шоу и излизането на последния й албум.

Други красиви известни, оглавявали класацията на "Пийпъл" през годините, са Мишел Пфайфър, Джулия Робъртс, Никол Кидман, Хали Бери, Дженифър Анистън и Анджелина Джоли.

Майчинството по никакъв начин не е променило фигурата на половинката на Джей Зи, а дори обратното. Певицата изглежда по-спокойна и уверена, а грижите за малката Блу Айви, която роди по-рано тази година, озаряват лицето й, пишат коментаторите.


Свързани новини

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе - №1 в САЩ и на Острова

08.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Нападнаха Бионсе в социалните мрежи

02.08.2022


flash