Shakira получи звезда на Алеята на славата

Shakira  стана първата музикантка от колумбийски произход, получила звезда на Холивудската алея на славата, като се присъедини към латино-звездите Рики Мартин и Кристина Агилера.

"Бих искала да посветя това на латиноамериканската общност в САЩ, общност, която постоянно работи и мечтае и мечтае и работи всеки ден, за да направи тази страна по-добра", заяви певицата пред събралите се фенове на Холивуд Булевард. 34-годишната Шакира стана известна в Латинска Америка с албума си "Pies Descalzos" и сингли като "Donde Estas Corazon" и "Estoy Aqui".

Вторият й официален албум "Donde Estan Los Ladrones?" получи международно признание. Тя си спомни, че на 7 години е видяла Алеята на Славата за първи път и майка й й е казала, че един ден и нейното име ще бъде там. Тя спечели две награди Грами и е номинирана за дуетите си с Бионсе и Уиклеф Джийн по синглите "Beautiful Liar" и "Hips Don`t Lie". Последният й албум "Sale el Sol" е номиниран за латиноамериканските награди Грами в Лас Вегас на 10 ноември.


Свързани новини

Рестарт за колумбийката

16.11.2022

Шакира и Озуна с дует

20.10.2022

Ето го гаджето на Пике

15.08.2022

Обвинена е в данъчни измами

01.08.2022

Пике иска Шакира обратно, тя не иска

13.07.2022


flash