Търси в сайта...

Ексклузивно!! Rihanna с нов албум и горещ клубен хит!

Вече знаем кой ще е първият сингъл от предстоящия нов албум на Rihanna! “WeFoundLove” е нажежен до червено клубен хит, продуциран от CalvinHarris, който се включва успешно и като изпълнител. Парчето взриви уеб форумите и е сред най-обсъжданите теми в социалните мрежи и музикалните блогове!

По всичко личи, че Риана няма намерение да забавя темпото – само година след излизането на суперуспешния албум LOUD, чаровницата е готова с чисто нов албум! TalkThatTalkсе очаква на 21 ноември и по предварителна информация ще бъде много повлиян от клубния саунд и дъбстеп звученето.

Изненадите от Ririне свършват дотук! Наскоро стартира кампанията Rihanna: UNLOCKED, в която феновете на певицататрябва да „отключат” ексклузивно съдържание от предстоящия й албум. Да, правилно сте прочели – да отключат! Не чакайте, а се отбийте на Facebook страницата или Twitter акаунта на Рири – струва си!

На всички нетърпеливи фенове на Рири, препоръчваме да слушат Loud до омръзване (знаем, че е невъзможно), защото скоро новият й албум ще ни зареди с нова доза страхотни парчета!


Свързани новини

Бляскаво завръщане на Риана на сцената

26.09.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ново 20

21.04.2022

A$AP Rocky и Риана = ВНЛ

19.04.2022

Риана на корицата на "Vogue"

13.04.2022


flash