"Специализантът" се завръща по FOX Life с втори сезон

Медицинската драма "Специализантът", се завръща по FOX Life със своя втори сезон на 15.01 от 22 часа.
 
Съветваме те да се увериш, че няма да пропуснеш премиерата, защото тя може да ти донесе страхотна награда - уикенд за двама в Старосел с включена закуска и вечеря!
 
Всичко, което трябва да направиш, е да гледаш внимателно епизода тази вечер. Ние имаме въпрос, чийто отговор ще се съдържа в епизода и утре ще изберем късметлията измежду всички, отговорили вярно на въпроса, който ще спечели уикенда за двама!
 
Въпросът ни е: Какво причинява аварията в електрозахранването по време на бурята в болницата Частейн? 
 
Очакваме отговора на въпроса само на имейл igra@radiofresh.bg до утре, 16 януари! Късмет!

Наградата печели: Нина Недева
 
"Нямаме търпение да се завърнем в "Частейн Мемориъл", където емоционалното пътешествие на д-р Конрад и неговите колегите продължава." – сподели Весела Димитрова, Програмен директор на Fox Networks Group за Балканите. "Вторият сезон на "Специализантът" ще даде възможност на феновете отново да проследят живота на любимите си персонажи и, може би, да получат отговор на въпроса – дали д-р Конрад и Ник ще дадат шанс на връзката си? Новото попълнение Джена Дюан ще очарова зрителите със завладяващото си присъствие на екрана и сме развълнувани да видим какво предстои."
 
Втори сезон ни показва специализанта д-р Конрад Хоукинс (Мат Кзукри), на който отново се налага да взема трудни решения, в името на това да направи най-доброто за пациентите си.  След като обаче разпалва отново връзката си с медицинската сестра Николет "Ник" Невинс (Емили Ванкемп), на двамата се налага да разрешат проблеми от миналото си.  
 
Бащата на Конрад, Маршaл Уинтроп (Глен Моршоуър), застава начело на "Частейн Мемориъл" и влиза в директен спор с новия изпълнителен директор на болницата, д-р Рандолф Бел (Брус Грийнуд). Междувременно д-р Мина Окафор (Шонет Рене Уилсън) продължава да работи със своя ментор д-р Ей Джей Остин (номинираният за "Еми" Малкълм-Джамал Уорнър). 
 
Способностите на талантливия ортопед - хирург д-р Кит Вос (номинираната за "Еми" и "Златен глобус" Джейн Лийвс) обаче могат да отведат Мина в друга посока.  Резидентът първа година д-р Девън Правеш (Маниш Даял), е запленен от новата търговска представителка на медицинско оборудване Джулиан Бут (гостуващата актриса Джена Дюан, "В ритъма на танца"), чието присъствие в болницата ще наруши ежедневието на всички останали.  
 
"Специализантът" е продуциран 20th Century Fox Television. Изпълнителни продуценти на сериала са Тод Хартън, Ейми Холдън Джоунс, Роб Корн, Антоан Фукуа, Дейвид Бурстайн, Оли Обст и Филип Нойс.
 

Свързани новини

"Хари Потър" се завръща като сериал

27.02.2024

Селена Гомес отново става магьосница

26.01.2024

Кой е големият победител?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023


flash