В кината от днес

Професия: Стриптизьор (Magic Mike).

Майк (Чанинг Тейтъм) е горещата звезда на стриптийз шоуто в нощен клуб "Екскуизит". Колкото повече го обичат жените, толкова повече харчат те, и толкова по-щастлив е собственикът на клуба Далас (Матю Макконъхи).

След като забелязва потенциала на човека, когото нарича Хлапето (Алекс Петифър), Майк поема 19-годишния младок под крилото си, и го обучава на изтънчените изкуства: да танцуваш, купонясваш, сваляш жени и правиш лесни пари. Не след дълго най-новият танцьор в клуба привлича много свои фенове, а лятото му донася купища забавления, приятелства и добро прекарване.

Но скоро Майк се запознава с пленителната сестра на Хлапето - Брук. Тя определено е човек, който той не иска да загуби, докато на пътя на щастието му не се изправя неговия начин на живот.

Режисьор: Стивън Содърбърг. В ролите: Алекс Петифър, Адам Родригес, Микаела Джонсън, Джеймс Мартин Кели, Оливия Мън, Джо Манганиело, Мат Боумър, Матю Макконъхи, Чанинг Тейтъм, Коуди Хорн

Ледена епоха 4: Континентален дрейф 3D (Ice Age: Continental Drift)

След изключителния успех на третата част от поредицата – приходи от световно разпространение над 886 милиона долара, продуцентите съвсем естествено предвиждат четвърта част.

Отново в 3D формат, но за първи път без Карлос Салдана на режисьорския стол. Този път ролята му е поета от Стив Мартино, трудил се върху "Хортън".

Този път любимите герои са застигнати от невиждано бедствие, което разцепва континента на две и Мани, Диего и Сид са принудени да се впуснат във вълнуващо пътешествие, за да се върнат при останалата част от стадото.

Сред новите звезди, които предоставят гласовете си на героите са Джеръми Ренър, Дженифър Лопес и Ники Минаж.

2 дни в Ню Йорк (2 Days in New York)

Френската фотографка Марион (Жюли Делпи) и журналистът и радиоводещ Мингъс (Крис Рок) живеят в уютен апартамент в Ню Йорк заедно с двете си деца от предишните им връзки и общата им котка.

Когато щурият баща на Марион (ролята се изпълнява от действителния баща на Делпи – Албърт Делпи) и нейната похотлива сестра заедно с ексцентричния си приятел без предупреждение се натрисат в дома им, тази презокеанска визита поставя началото на два незабравими дни, изпълнени със хаос и много абсурдни ситуации.

Тримата чужденци са лишени от всякаква цензура и граници на поведението, те не оставят никой незасегнат от последиците на безцеремонната си откровеност и сексуална прямота. Гостите през цялото време поставят на изпитание връзката на интернационалната двойка и се намесват във всички аспекти на техните отношения. Ще успеят ли Марион и Мингъс да издържат, докато французите си заминат?


Свързани новини

Два БГ филма в конкурса на СФФ

04.02.2019

77 премиери на Master of Art

13.04.2018

"Силата се пробужда" чупи рекорди

28.12.2015

Дани Бойл потвърди "Трейнспотинг" 2

07.09.2015

"Съдилището" е БГ кандидатът за Оскар

04.09.2015


flash