Критиците смазаха новия сериал на Чарли Шийн

Новият комедиен сериал "Терапия на гнева" с участието на Чали Шийн  бе подложен на остра критика от американските издания направи телевизионния си дебют в четвъртък вечерта. Имаше големи очаквания за Чарли Шийн, който се завърна на екран след злополучната си съдба, засягаща шоуто "Двама мъже и половина".

Според Los Angeles Times сериалът "не е просто развалина, то просто носи зрителя от точка А до точка Б, като някакъв товар". Woshington Post  публикува идентично ревю, според което, "не всичко в "Терапия на гнева" е лошо, но не може да се каже, че е добро".

Според New York Magazine сериалът има много слаби страни, една от които е диалогът, а "персонажите са толкова повърхностни, изпълнението на Шийн не е убедително, сякаш сериала е някакъв сомнамбул, който преминава през екрана".


От изданието TV Guide смятат, че  оглушителният хумор на публиката в сериала и пикантните обиди не са толкова лоши, но от Huffington Post  отбелязват че "колкото и да се опитали да подобрят имиджа на шоуто, вътрешността му е грозна, а токсичния нарцисизъм на шоуто е невъзможен за пренебрегване".

Рейтингите все още не са се появили официално, но ако сериалът оживее след унищожителната критика се очаква чичо Чарли да прибира по 100 хил. долара на серия.

Може би в крайна сметка решението, което Шийн обяви, да се оттегли от киното и телевизията, не е съвсем погрешно.


Свързани новини

Чарли Шийн отново живее с порнозвезда

09.01.2013

Линдзи Лоън била неблагодарница

13.12.2012

Чарли Шийн спира да е актьор

26.06.2012


flash