Арни няма да се събира с жена си

Арнолд Шварценегер е опровергал слуховете, че със съпругата му Мария Шрайвър посещават брачен консултант в опит да се помирят, съобщи Контактмюзик. 

 
Холивудският екшън актьор и бивш губернатор на Калифорния настоява, че двамата все още са в процес на развод.  Шварценегер и Шрайвър се разделиха през май миналата година,  след като актьорът призна, че има извънбрачен син от домашната помощница Милдред Баена. Два месеца по-късно съпругата му подаде молба за развод с искане да бъде прекратен 25-годишният им брак, припомня изданието. 
 
Разделените съпрузи се събираха нееднократно по различни семейни поводи през следващите месеци. Сега слуховете гласят, че двамата посещават брачен консултант в опит да изгладят отношенията си и да запазят семейството си. Арнолд Шварценегер е опровергал мълвата за помирение, но настоява, че двамата с Мария Шрайвър винаги ще бъдат екип, когато става въпрос за отглеждането на четирите им деца. 
 
 "Ще продължим да работим заедно за семейството, въпреки че сме в развод. Мария винаги е била и ще бъде страхотна майка", казва Шварценегер в интервю за новинарското шоу "Екстра". 

Свързани новини

Шварценегер ще снима "Терминатор" 5

23.01.2013


flash