Шварценегер ще снима "Терминатор" 5

Американският актьор Арнолд Шварценегер ще се превъплъти отново в прочутата си роля на "терминатор" в петата част от екшън лентата, съобщи той по време на онлайн конференция.

Сценарият на филма все още е в процес на писане." Мисля, че тази година ще бъде завършен и е започнем подготовка за снимките", каза Шварценегер.

Според него предишните сценаристи в продължение на година и половина не успели да напишат достойно продължение на петия филм. "Сега имаме нови сценаристи, които вървят в правилна посока", обясни актьорът.

По-рано беше съобщено, че изпълнителният продуцент на фантастичната история "Аватар" Лаети Калогридис е станал съавтор на сценария. Той е написал й сценария на "Злокобен остров", където главна роля играе Леонардо ди Каприо.

Шварценегер също така потвърди участието си в новия филм "Конан" е потвърдила, както и продължението на комедията "Близнаци", което ще се казва "Тризнаци". Звездното дуо сега вече ще в трио, като към Терминатора и Дани де Вито ще се присъедини чернокожият Еди Мърфи.


Свързани новини

Два БГ филма в конкурса на СФФ

04.02.2019

77 премиери на Master of Art

13.04.2018

"Силата се пробужда" чупи рекорди

28.12.2015

Дани Бойл потвърди "Трейнспотинг" 2

07.09.2015

"Съдилището" е БГ кандидатът за Оскар

04.09.2015


flash