Аштън Къчър смени Деми Мур със сценаристка

Аштън Къчър бил забелязан да играе лазертаг /вид военна игра напомняща на пейнтбола/ с новата си приятелка Лорене Скафария, съобщават клюкарски издания.

34-годишният актьор, чиито брак с Деми Мур рухна през ноември м. г. заради слухове, че той й е изневерил, беше заснет да се забавлява със сценаристката в събота в Лос Анджелис. Къчър твърди, че връзката му с Лорене е чисто платонична, но според сайта RadarOnline.com двамата били заедно на парти на Мадона след церемонията по раздаването на наградите Оскар.

Запознат източник съобщи също така, че двамата изглеждали влюбени на благотворително събитие на 25 февруари. "Те показаха привързаност един към друг. Когато смятаха, че никой не ги гледа, те се държаха за ръце и тя се облегна на гърба му", разкри източникът пред "Ю Ес Уикли".

Междувременно Деми Мур се завърна у дома след лечението си в рехабилитационна клиника и почивката на Карибите. 49-годишната актриса имала хубав тен и изглеждала здрава, докато се качвала на частен самолет, съобщава сайтът TMZ.com.


Свързани новини

Ръсел Бранд покани Деми Мур в Индия

05.02.2013

Кътчър влезе в болница заради Джобс

30.01.2013

През април пускат филмa за Стив Джобс

04.01.2013

Аштън Къчър и Мила Кунис в Рим

21.11.2012

Защо не се развеждат Деми и Аштън

01.10.2012


flash