Богомил Бонев се буди с Блондинките на Radio Fresh!

Най-хитовите български звезди влизат в кампанията “Твоето щуро събуждане”. Те няма да бъдат конкуренти за страхотните награди, които очакват само слушателите, изпратили своето забавно сутрешно видео клипче, но по случай рождения ден на Radio Fresh!, българските изпълнители с удоволствие споделят сутрешните си моменти в импровизирано "селфи” и с охота разказват "как го правят” рано, в компанията на Блондинките на Radio Fresh!.  
 
Богомил Бонев покори хиляди сърца по време на шоуто Х- фактор. Феновете на Fresh! също не останаха безразлични към ритъма на "Тялото ти в ритъм” и любовното послание в "Спри”. Боги е една от звездите, които продължиха успешната си кариера и след  музикалното реалити и нареждат хит след хит в личната си плейлиста. Специално за слушателите на Fresh! Богомил също сподели своите сутрешни моменти в кампанията "Твоето щуро събуждане”. 
 
 
Ти как го предпочиташ сутрин?
Може би малко по-спокойно....Често ми се случва да ставам по-късно и да не ми остава много време до училище.
 
Radio Fresh! се буди с две блондинки, а ти с кого или какво?
Моята котка е нещото, с което започват сутрините.
 
Имаш ли си любими сутрешни ритуали?
Не бих го нарекъл ритуал, но съм си изградил навик веднага щом стана да си проверя телефона, какво се случва.
 
Каква ти е представата за щуро събуждане и имаш ли спомени от такова?
Представата ми за щуро събуждане е да се събудиш и да разбереш, че си закъснял за някъде, където трябва да си в този момент. Такава една ситуация ми се беше случила. Всичко стана толкова бързо, нямах време да се приготвя както трябва, а по най-бързия начин се облякох и излязох. Моменти като тези остават в съзнанието и когато се сетиш за тях след време е много забавно.

Свързани новини

Годишен ТАРОСКОП от Блондинките за 2024!

28.12.2023

Шоуто на Блондинките търси стажанти

23.05.2019

Блондинките като Лицата на града

11.04.2019

Цвети и Елена със свой канал в YouTube.

01.12.2018

"Петък точно в 5" с нова премиера

20.11.2018


flash