Търси в сайта...

Годишен ТАРОСКОП от Блондинките за 2024!

Освен видни астро лисици, Цвети и Елена имат умения да гадаят по карти Таро.
 
Ето какво вещаят мистичните карти за всяка една от зодиите. Вижте шепота на символите, като до названието на зодията е написана и емблематичната карта Таро, която ще я води през 2024-та година. 
 
ОВЕН - Върховен жрец
Новата 2024 година ще постави на изпитание вашето приемане на новите неща в живота. Иска ви се да задържите това, което имате и да не рискувате, но промяната е неизбежна и трябва да имате повече доверие в нея. Доверете се на съветите на по-опитните и мъдрите от вас и си припомнете уроците, които самите вие сте научили пи пътя, който сте извървели до момента. 
 
ТЕЛЕЦ - Петица Пентакли
Трудна година за представителите на тази зодия, но не и безнадеждна. Петицата в картите Таро е символ на трудностите, а боята на Пентаклите се свързва с практическите ни притеснения. Животът ви няма да бъде в най-големия си подем през тази година, но всяка трудност ще ви напомня, че всичко е временно и просто трябва да преминете през нея, за да дойдат по-добрите времена за вас. Намерете свое убежище - това може да е място, занимание или дори специален за вас човек, който ще ви донесе като подарък 2024 година. 
 
БЛИЗНАЦИ - Десетка Жезли
Най-опасно за тази зодия през 2024 година е да се захванат с повече неща, отколкото могат да реализират или да понесат. Фокусирайте се върху това да правите по-малко неща, но да ги правите добре. Не поемайте прекалено много ангажименти, за да не разочаровате другите, а и себе си. В любовен план се учете от опита си и внимавайте да не допускате едни и същи грешки, което е ваша запазена марка. 
 
РАК - Двойка чаши
Много партньорски ориентирана за Раците година. Не само в любовен аспект, но и във отношения, които могат да бъдат приятелски, дори професионални. Двойка чаши е карта на баланса и на споделеността - за да получите всички хубави неща, които годината ви предлага, трябва да сте готови и вие да давате и да обогатявате човека срещу вас. 
 
ЛЪВ - Десетка мечове
Самоуверените Лъвове трябва да се готвят да понесат някои сериозни удари в гърба през 2024 година. Десетка мечове е картата на предателството, загубата и провала. С тази карта губим всичко, но когато вече нямаме нищо, все пак можем да започнем от нулата - ако намерим нужната сила да го направим. Мислете за новата година като за рестарт, ново начало, което поне ще ви даде отговор на притесненията ви дали това, с което се занимавате има смисъл или трябва да се захванете с нещо ново. 
 
ДЕВА - Звездата
След трудната за вас 2023-та, новата година ще ви донесе истинско прераждане. Ще продължите напред и ще направите живота си много по-добър. Тази карта е изпълнена с много надежда, затова не е чудно, ако през новата година усетите прилив на енергия и ентусиазъм. Най-после сте се преборили със страховете и раните си от предишен период и сте готови и уверени да продължите напред към нов живот, нова любов или нови професионални предизвикателства. 
 
ВЕЗНИ - Седмица мечове
Трудно ще ви е да посрещнете проблемите си открито през новата година. Ще има много недоизказани и скрити неща в живота ви, от последствията на които се страхувате много. Това ще ви накара да действате тактично и дипломатично, за да предпазите себе си и да се защитите от враждебната среда, в която новата 2024 година може да ви постави. Да бъдете неверни в любовта и да се оплетете в лъжи с половинката си също стои като възможно предизвикателство през следващите 12 месеца. 
 
СКОРПИОН - Смъртта
Спокойно, това всъщност не е толкова лоша карта. В Таро тя символизира края на едно нещо и началото на нещо ново. За много Скорпиони през новата 2024 година ще стане ясно, че една ера е приключила, но само за да започне нова, по-добра. Урокът ви е, че трябва да приемате кога нещо се е изчерпало и да го пуснете, за да приемете в живота си нещо ново, от което имате нужда. 
 
СТРЕЛЕЦ - Глупакът
Една много мечтателска година се очертава за представителите на тази зодия, но с ясното предупреждение, че ако са твърде летящи в облаците може да паднат от високо. Намирате се в един доста неопределен и хаотичен период, в който се поставят основите на нещо ново, но още нямате ясен план, а това може да ви доведе до забавяне или провал на замисленото от вас. Картата ви съветва да се оглеждате за всяка нова възможност и да държите ума си отворен за опции, които до сега не сте обмисляли. 
 
КОЗИРОГ - Колелото на съдбата
Странна година предстои за представителите на тази зодия. Картата казва ясно, че нещата са извън вашия контрол - ще попаднете в обстоятелства, на които не може да повлияете особено и конците на живота ви ще бъдат дърпани от по-висши сили. Може да имате късмет и нещата да се развият много добре за вас, а може и да се объркат тотално и вие ще сте безсилни да спрете бурята. Научете се да пускате контрола, може би това ще е най-ценният ви урок от новата 2024 година. 
 
ВОДОЛЕЙ - Отшелникът
През следващата 2024 година трябва да се научите да се вслушвате във вътрешния си глас, да се изолирате и да намирате време за себе си. Имате нужда да откриете онази мъдрост, която не се научава в класната стая, а само когато извървите определен път сами. Не позволявайте гласовете на другите да определят посоката ви. 2024-та година ще ви даде достатъчно възможности да следвате своите желания, дори ако това ще ви вкара в конфликт с определени хора, на които държите. 
 
РИБИ - Петица жезли
Конфликтна година се очертава за рибите, с напрежение и липса на комуникация. Ще трябва да се изправят лице в лице с проблемите си и да влязат в директен сблъсък с тях. Но това е много по-добре от бездействие, така че тази карта не е непременно лоша. Тя ще доведе до развитие на различни ситуации през 2024 година за Рибите. Най-важно е да запомните, че трябва сами да избирате битките си и да водите само тези, които наистина имат мисъл за вас и ще променят живота ви към добро. 

Свързани новини

Fresh-блондинките - на корица!

30.11.2021

Шоуто на Блондинките търси стажанти

23.05.2019

Блондинките като Лицата на града

11.04.2019

8-ми епизод на "Боби Ваклинов в рими"

22.03.2019

Цвети и Елена със свой канал в YouTube.

01.12.2018


flash