Блондинките на Radio Fresh! разкриват истинските си лица в специален влог.

Колоритните водещи от Шоуто на Блондинките, които забавляват феновете с гласа си от ефира на Radio Fresh!, сега  показват и лицата си във видеоблог. „Голямата разлика от това, което се случва в радиото, е, че там сме в роля - разказват Цвети и Елена. - Блондинките са образ, който изградихме внимателно и обмислено, макар невинаги да сме съгласни с това, което нашите героини споделят в шоуто. Във влога ще се случва точно обратното - видеата показват истинските ни лица, мисли и чувства и нашите фенове ще може да разберат точно какви сме в действителност. Те може да ни харесат или не, да спорят с нас или да се съгласяват, да ни последват или да не ни гледат никога повече, но ще са сигурни, че в „Цвети и Елена влог“ стоят истинските Цвети и Елена.“

Всеки четвъртък Елена Петров и Цвети Георгиева публикуват в Youtube  нов епизод от влога. Темите са свързани с това, което може би вълнува всяка активна жена в днешно време: отношенията с мъжете, възпитанието на децата, общуването с другите жени. Двете водещи ще допуснат зрителите в домовете си, на работното място и много навътре в личния си живот, в което може да се убедите, ако гледате „Цвети и Елена влог“  http://bit.ly/cwetielivlog

                           FB- Цвети и Елена влог

ЕКИПЪТ

Пред камерата - Елена и Цвети са колежки и приятелки при цялата условност на тази конфигурация. Приятелството не пречи да критикуват работата си, а работата не пречи на приятелството им. Свързва ги необясним работохолизъм и момичешки романтизъм, както и общата страст да говорят заедно... Буквално заедно, затруднявайки слушателя коя от двете да избере да изслуша първа.

Зад камерата -Понякога погледът на двете водещи бяга зад камерата към знаците, които имправи Антон Димов. Образован политолог, но роден фотограф, Антон много добре знае как да фокусира, кадрира и композира един кадър. 

За красотата - Визията е нищо без магическа грим четка, червило и  контур. За всичко това Цвети и Елена се доверяват на Грета Великова. Грети е любимият гримьор на „Цвети и Елена влог“, на куп български и чуждестранни кинозвезди и изпълнители, както и на всички онези момичета, които й се доверяват за уроците по самогримиране. Грета Великова е единственият гримьор в България, провеждащ Грим Коучинг, от който се разкриват  професионални техники на гримиране. Дамите може да  разберат как да скулптурират и озарят  лицето си с цветовете на здравата кожа. Грим Коучинг с Грети Великова дава индивидуални препоръки за подходящите видове цветна козметика за индивидуалния тип и цвят кожа.  Това не е просто урок по самогримиране, а истинското ноу-хау от гримьорската професия, изпълнено с опита и знанията на професионалния киногримьор Грета Великова. 


Свързани новиниflash