Може ли да си едновременно мъжкар и романтик?

Почти всяка жена твърди, че романтиката е едно от най-важните неща в една връзка. Чете тъпкани с подобни примери книги, плаче на възпяващи това песни, топи се пред екрана, гледайки пресътворена мечтата си. Когато се продължи по-нататък по съставянето на портрета на идеaлния мъж обаче, неминуемо стигаме до "трябва да е И мъжествен". Да е силен, смел, волеви, да я закриля, да не се ратреперва при опасност. Но и да е романтичен и нежен, да поднася премислени подаръци, които да показват, че е мислил дълго-дълго и е анализирал вкусовете й, докато уцели перфектния избор.

И всичко щеше да е прекрасно, ако според оргомното мнозинство от мъжете тези две качества не се взаимоизключваха. Мачо или романтик, казват те огорчено, избери едното - няма как да имаш и двете. Дали е така?

Истина ли е, че можем да очакваме романтични подаръци само от лигави мъже? Може ли да си едновременно мъжкар и романтик? Cподелете своя опит и мнение по въпроса на ефирния номер или във фейсбук страницата на Блондинките. Слушайте "Шоуто на Блондинките" с чаровните Надя и Калина от 7 до 10ч. по Радио Fresh!

Свързани новини

Годишен ТАРОСКОП от Блондинките за 2024!

28.12.2023

Шоуто на Блондинките търси стажанти

23.05.2019

Блондинките като Лицата на града

11.04.2019

Цвети и Елена със свой канал в YouTube.

01.12.2018

"Петък точно в 5" с нова премиера

20.11.2018


flash