Flex и СкандаУ споделят "Летни тайни" (видео)

Забавната, но скандална плажна действителност показват Flex и СкандаУ в актуалния проект на рапъра "Летни тайни". Съвсем откровено момчетата разказват какво се случва, когато се събудиш след тежка вечер в хотелска стая или как лудо може да купонясват три приятелки, докато са в едно легло. 
 
 
Много бързо ритъмът на "Летни тайни" набра скорост в социалните мрежи, благодарение на музиката на Pez beats, мастерирана от признатия в занаята Бате Пешо. Провокативният текст е дело на СкандаУ, като момчетата се включват и като изпълнители в "Летни тайни". За видеото традиционно Flex работи с режисьора Радостин Събев-Шошо и в този случай рапърът не изневерява на стила си.  
 
Клипът на "Летни тайни" е сниман в Гърция, а заснемането се е превръща в истинска сензация за жителите и гостите на Кавала. "Много публика събрахме по време на снимките", споделя с усмивка Flex. "Успяхме да им осигурим истински екшън. Макар и да валеше дъжд, хората стояха и гледаха как се возя на тавана на колата. Според мен туристите ме мислеха за луд, а полицаите без малко да ме арестуват." 

Свързани новини

Дуото с нова песен

02.04.2024

Лъчо c ново солово парче

18.01.2024

Ново начало след скандаУна година

10.11.2023

Децата вдъхновиха ТоТо Н за нова песен

11.07.2023

RDMK & Лъчо от Скандау с нова песен

10.08.2021


flash