Търси в сайта...

ТоТо от СкандаУ се вдъхнови от децата си за "Тайни знам"

Текстът на новата песен на ToTo H – "Тайни знам", буквално разплака феновете на половинката от дуото СкандаУ. Емоционалната балада с едно от най-силните послания, писани от Тото, е вдъхновена от децата на музиканта. 
 
"Един ден дойде сина ми и ме попита "Ще ми направиш ли песен?", разказва Тото. Въпросът го провокирал веднага да влезе в студиото и за час първият куплет бил готов. Синът му много харесал написаното. "Може би половин година по-късно жена ми ме подсети да довърша песента", допълва Тото и подчертава, че първоначално не е мислил да пуска "Тайни знам" публично. След като видял, че парчето провокира сълзи дори в най-близките му приятели обаче, променил решението си.
 
 
Като повечето самостоятелни проекти на Тото и "Тайни знам" е с изключително силна лирика и социално послание. "Най-важното нещо, което да направите в живота си е да предадете това, което знаете на следващите, на децата си. Защото децата са валута, за която няма инфлация. Песента е насочена към родителите – намерете време и го прекарайте с децата си. Иска ми се да достигне и до най-младите, но знам, че дори да я усещат, няма как да я разберат напълно, докато на свой ред не станат родители", откровено споделя изпълнителят.
 
"Тайни знам" вече е гледана над 550 000 пъти за малко повече от седмица в YouTube и влезе директно в Топ 10 на най-популярните музикални видеоклипове на платформата. 

Свързани новини

Дуото с нова песен

02.04.2024

Лъчо c ново солово парче

18.01.2024

Ново начало след скандаУна година

10.11.2023

TOTO H отново с маска

28.01.2022

RDMK & Лъчо от Скандау с нова песен

10.08.2021


flash