Спечели с Milva в играта по Радио Fresh!

Марката Милва е на българския и европейския пазар повече от 25 години. Специализирани сме в създаването на козметични продукти, с акцент върху грижата за коса. 
 
Вдъхновени от нашата естествена среда, създаваме продукти с активни растителни и натурални съставки. Винаги, когато е възможно, предпочитаме да използваме билки, брани в дивата природа. Имаме собствена лаборатория, в която извличаме натуралните екстракти, използвайки уникален, разработен от нас метод за студена екстракция, който гарантира максимално запазване на полезните съставки. 
 
Популярни наши серии са серията с хинин, серията с кофеин, серията с бяла хума и серията, вдъхновена от българските билки и натурални продукти (коприва, лайка, смрадлика, шипка, невен, кестен и др.) Ние сме първите, които преди 25 години вложихме хумата в готови козметични продукти. Първо създадохме сапун, а след това разширихме гамата с шампоан, душ гел, маска за коса, течен сапун и паста за зъби.  
 
През 2002 възобновихме употребата на един забравен, но много ефективен козметичен продукт – хинина. Първоначално произведохме хининова вода и шампоан, а след това комбинирахме хинина с други натурални активни съставки, които разширяват действието му и създадохме най-голямата гама от хининови продукти в Европа. Голяма част от тези продукти са наша иновация и са уникални. 
 
Ние сме ангажирани към опазването на околната среда и здравето на нашите клиенти. Всички опаковъчни материали (целулоза, пластмаси, метали) са 100% рециклируеми. Производственият процес на Milva е на затворен цикъл, който не отделя вредни емисии във въздуха, водата или почвата. Използваме 100% собствена слънчева енергия. Нашите козметични продукти не се тестват и никога не са били тествани върху животни. 
 
Фирма "Милва продукт" е собственик на регистрираната търговска марка "Милва/Milva", защитена във всички държави от ЕС, както и в някои страни извън съюза. Разгледайте нашето портфолио тук.
 
А сега може да си спечелите награда от Milva, ако участвате в играта по Радио Fresh! За да се включите в дневния жребий, отговорете вярно на въпроса ни във Фейсбук страницата на Радиото. Всеки ден един от всички, дали верен отговор, ще печели награда от Milva, която включва: пакет с продукти на марката, посочени на визията към дневния въпрос, плюс един продукт по избор от сайта milvacosmetics.com, плюс продукт изненада.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 30.09-04.10.2024 г. 
 
Списък на спечелилите:
30.09 Veselina Iv Vasileva
01.10 Valq Petrova
02.10 Mila Negrevska 
03.10 Анета Горева
04.10 Lubka Veleva

Свързани новини

Спечели едноседмична почивка в Египет!

21.10.2024

Стартът на изложението е днес!

18.10.2024

Спечели награда от Santo Volcano Spa

15.10.2024

Спечели в играта на Human Pharma

14.10.2024

Денят минава, но гримът остава с AVON

09.10.2024


flash