Търси в сайта...

Спечели едноседмична почивка в Египет от AraTour.bg - мечтаната дестинация за твоята почивка!

Акцентът на програмите, които предлага Ара Тур, са екзотични пътешествия. 
 
Желанието ни е да дадем всичко онова, което човек си пожелава и дори повече – да го изненадаме с нестандартни посещения, непознати места и забавни приключения. Оставаме верни и на традиционалистите, които търсят утъпкани пътеки, познати хотели, известни места и релаксираща почивка, без да се напрягат с нови емоции.
 
Освен груповите пътувания, в които не остава нищо друго, освен да се довериш, подредиш куфар и грабнеш паспорта си, предлагаме и индивидуални програми, с които да превърнем нечии мечти в реалност. 
 
А сега можеш да спечелиш мечтаната ЕДНОСЕДМИЧНА all inclusive почивка за двама в Кайро и Хургада! Отговори на въпроса, който ще намиряш на страницата на Радиото във facebook всеки ден и в края на седмицата ще имаш шанс жребият да те посочи като късметлията, който на 16 ноември ще замине с любим човек в магнетичния Египет
 
Като туроператор, Ара Тур работи с проверени хотели и утвърдени в професията гидове, които познават в детайли дестинациите, традициите, културата и забележителностите и се радват на популярност и доверие след клиентите си.
 
Контактът с Ара Тур е максимално опростен и целия процес по резервация и пътуване се свежда до няколко клика на компютъра или телефона. За улеснение на по-консервативните ни клиенти разполагаме с офис в центъра на Софи и представителство във Варна.
 
Сред най-силните ни дестинации са Мексико, Куба и Малдиви, а в последно време и круизите се превърнаха в неизменна част от имиджа на агенцията. Радваме се на особена популярност на програмите с тръгване директно от Варна и сме с намерение да разширим обхвата им в най-скоро време.
 
В момента в сайта на агенцията може да намерите перфектни идеи за LAST MINUTE оферти, които са в отделна цекция в сайта. А в секция "Избрани оферти" може да намерите изгодни предложения за ранни записвания за 2025. Не пропускайте да разгледате и идеите за Нова година.
 
Ара Тур не е просто една от многобройните туристически фирми, а истинска работилница за мечти!

Свързани новини

Стартът на изложението е днес!

18.10.2024

Спечели награда от Santo Volcano Spa

15.10.2024

Спечели в играта на Human Pharma

14.10.2024

Денят минава, но гримът остава с AVON

09.10.2024

Спечели награда в играта на Botalife!

07.10.2024


flash