Спечели вулканичната козметика на Santo Volcano Spa!

Santo Volcano Spa е 100% натурална козметика от сърцето на Санторини, базирана на вулканична вода, лава, пясък и хиляди минерали, извлечени директно от благодатната земя на острова. 
 
Santo Volcano Spa e нов козметичен бранд на българския пазар без аналог. Разработен по Библията на женската красота, позната в Древна Елада и предлагащ най-пълноценна грижа за кожата и косата на достъпни цени. Козметичните продукти на Santo Volcano Spa се базират на вулканична вода, органичен зехтин и изобилие от главно извлечени от растенията органични масла и екстракти. 
 
Спечели мечтаният продукт от марката Santo Volcano Spa! Разгледай продуктите на santovolcano.bg и избери продукта, който би искал/а да спечелиш. Публикувай линк към него в коментар и сподели защо ти е харесал най-много. В края на деня един от всички участвали с коментар ще спечели избрания продукт!
 
В съвременния ни начин на живот се сблъскваме с много външни агресори, като замърсяването на околната среда, фотостареенето, стреса, тютюневия дим, недостатъчното поемане на витамини, липсата на сън, които водят до преждевременно стареене. За това Santo Volcano Spa е събрал цялата необходима помощ чрез богатите си концентрации, които подсилват Вашата вътрешна защитна система чрез детоксикация, антиоксидантна защита, дълготрайно и интензивно овлажняване, подновяване на клетките, стимулиране синтеза на колаген, успокояване на хроничния сърбеж или зачервяване.
 
Благодарение на естествения си състав, продуктите с марка Santo Volcano Spa са с доказан лечебен ефект. Не просто козметика, а грижа в дългосрочен план, създадена за теб от извора на природата!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 15-25.10.2024 г. 
 
Списък на спечелилите:
15.10 Petya Stoycheva

Свързани новини

Стартът на изложението е днес!

18.10.2024

Спечели в играта на Human Pharma

14.10.2024

Денят минава, но гримът остава с AVON

09.10.2024

Спечели награда в играта на Botalife!

07.10.2024

Спечели награди от ShopSector.com!

07.10.2024


flash