Търси в сайта...

Спечели почивка във ваканционен комплекс Wave Resort - eдно по-различно пролетно Ултра Ол Инклузив преживяване!

Месец май винаги ни носи топло слънце, ярки цветове и вълнуващи оферти, които да напомнят колко хубава може да бъде промяната. Ваканционен комплекс Wave Resort край Поморие отваря врати на 30 април, за да отбележи началото на летен сезон 2021 с наближаващите Великденски и майски празници.
 
Wave Resort е разположен на морския бряг, на 5 километра северно от Поморие, далеч от шума на оживените морски курорти и в непосредствена близост до природен резерват Поморийското езеро. 6-километровата плажна ивица пред комплекса е една от най-дългите и девствени ивици по нашето Черноморие, известна с лечебните свойства на графитено-сивия пясък, находищата на прочутата Поморийска кал, и обитаващите района редки птици.
 
Сега можеш да спечелиш 3 нощувки в приказния комплекс, за да се насладиш на неповторимо ултра ол инклузив изживяване през май! Отговори на въпроса, който ще намериш във facebook страницата на Радиото между 27 и 29.04, и вече участваш в жребия! Леката ръка на DIA ще изтегли късметлията, който ще почива в Wave Resort, в края на шоуто си, в четвъртък, 29 април. Късмет!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 27-29.04.2021
 

Наградата печели:  Емел Пехливанова

 
През май край морето
"Ваканционен комплекс Wave Resort отваря врати за трета поредна година и със своето местоположение, модерна архитектура и ултра ол инклузив концепция, предлага на своите гости петзвездно преживяване, стремейки се непрекъснато да обогатява възможностите за почивка и пълноценно прекарване на свободното време. Месец май дава възможност да предложим екслкузивни пакетни предложения на нашите клиенти, така че луксозният хотелски продукт да стане ценово достъпен до по-широка аудитория. Това е периодът, в който акцентираме върху предлагането на лечебни и възстановителни програми, СПА и уелнес пакети, както и корпоративни събития." - казва Преслава Бойчева, мениджър Продажби и маркетинг в комплекса. 
 
Великден и майски празници
По време на Великденските и майски празници комплексът ще предложи на своите гости атрактивни 3-дневни пакети с празнично меню, тематични вечери, жива музика, анимационна програма с много изненади и забавления. Сред празничните акценти са неделен Великденски брънч, празничен Великденски обяд, детска анимационна програма с боядисване и лов на Великденски яйца, работилници, игри, детска дискотека и много други. По време на гала вечерята на 2 май настроението на гостите ще подгрява музикална група с хитови изпълнения.
 
Майските предложения в Wave Resort продължават с Гергьовден и отстъпки от 25% за настаняване при престой от минимум 3 нощувки. За 6-май майстор-готвачите в комплекса са подготвили специалитети по Гергьовденски, печено агне, шоу-кукинг и карвинг деликатеси, прочутата домашна пица на пещ, и не на последно място уникалните авторски десерти на екипа от майстор-сладкари. Детски кът с анимация, площадка на открито, дневна и вечерна развлекателна програма очакват гостите през уикенда на 6-ти май. 
 
За повече информация, посетете waveresort.bg, секция Специални оферти.
 
Балнеолечение и СПА
На разположение на гостите през май е СПА зона с вътрешен басейн с джакузи, външен отопляем басейн, финландска сауна, билкова сауна, турски хамам, фитнес център и релакс зона.
 
Балнеолечебният и СПА център на Wave Resort представят нови специално разработени лечебни, уелнес и бюти-програми за пълноценна почивка и презареждане.  
 
Центърът разполага със сектори за калолечение, луголечение, халотерапия, хидротерапия, физиотерапия, термална зона и над 10 козметични и масажни стаи. Предлагат се персонализирани програми, според индивидуалните нужди на всеки гост.
 
Черпейки от богатствата на местната природа, акцент в лечебните и възстановителни процедури са естествени продукти като Черноморска кал и луга. Те имат дълбок терапевтичен ефект върху тялото при различни заболявания, в т.ч. болки в кръста, шипове, радикулити, кожни заболявания, псориазис, дерматит, както и различни респираторни болести като астма, пневмонии, бронхити, алергии и други.
 
Сред актуалните в момента процедури са програмите за възстановяване след Ковид-19 инфекция, които съчетават комплекс от електропроцедури, сесии в солна стая, солен терапевтичен басейн, Кнайп пътека, процедури в тангенторна вана, лечебен масаж и физически упражнения, които целят да повишат адаптационните и рекреативни способности на организма след заболяване от Ковид-19.
 
За повече информация, посетете waveresort.bg, секция W SPA Балнеолечебен и СПА център.
 
Събития през май
С отминаването на зимата и старта на сезона на събитията, Wave Resort предлага на своите корпоративни партньори възможност за организиране на ултра ол инклузив мероприятия, семинари, конфереции, инсентив почивки, тимбилдинги и други специални събития.
 
Комплексът разполага с 3 конферентни зали с капацитет от 15 до 450 участника, 4 ресторанта с капацитет от 50 до 950 места, и многобройни възможности за провеждане на събития както на открито, така и на закрито, при спазване на санитарните изисквания за превенция на разпространението на Ковид-19.
 
Сред акцентите в предлагането е лайв стриймингът на събития, който позволява на участниците да следят събитийната програма по телевизора в уюта на хотелската си стая, с възможност да се присъединят към събитието на живо във всеки един момент.
 
Месец май е сред предпочитаните месеци за организиране на събития на морето, заради преференциалните ценови условия и възможностите за провеждане на активности на открито на все по-нетрадиционни места. Такива са откритите тераси на 4-те ресторанта с капацитет от 20 до 350 души, 7-те външни басейна, откритият амфитеатър, вътрешният двор и пеещите фонтани, и не на последно място 6-километровата плажна ивица на Поморийското езеро.
 
Ултра ол инклузив събитията днес стават все по предпочитани, заради множеството добавени стойности и услуги, включени в пакета, изгодната цена и отличното съотношение на цена-качество, което ваканционен комплекс Wave Resort предлага през май.
 
За повече информация, посетете waveresort.bg, секция Събития.

Свързани новини

Награда за твоето тяло!

22.04.2024

Спечели двоен билет за Moto Expo 2024!

16.04.2024

Спечели страхотните Huawei FreeClip!

15.04.2024

Спечели награда от Hada Labo Tokyo

15.04.2024

Спечели морски уикенд за двама!

15.04.2024


flash