Броени дни до старта на Wine and Spirits Fest Burgas 2023

Най-големият винен и спиртен фестивал на южното Черноморие стартира след дни!
 
Уважаеми приятели на виното и спиртните напитки, с удоволствие ви каним да се присъедините към нас на Wine and Spirits Fest Burgas - oт 28 до 30 юли, от 16 до 22 часа, Експозиционен център Флора ще се превърне в мястото за едно изключително винено изживяване.
 
Събитието ще се проведе в прекрасната Морска градина на град Бургас, където ще съберем най-добрите вина и спиртни алкохолни напитки от цял свят, за да се насладите на безкрайно изобилие от вкусове и аромати.
 
Какво може да очаквате на Wine and Spirits Fest Burgas:
- Над 400 напитки и над 40 изби и дестилерии - ще пътуваме през различни региони на света и ще открием необикновени и редки напитки. Толкова много напитки на едно място, че едва ли един ден ще ви стигне! Отделете поне два дни от графика си, за да се потопите във вълшебството на Wine and Spirits Fest Burgas!
- Нови изби - представяме ви нови изби и микровинарни, които за първи път гостуват на фестивала
- Специални оферти и промоции - използвайте възможността да закупите вашите любими напитки на специални цени на място от участниците.
- Уникални колекционерски и редки напитки, за първи път представени в България за миксолози, бармани или просто ценители.
- Гурме изкушения - опитайте вкусни хапки и кулинарни изкушения
- Незабравимо преживяване - отдайте се на магията на фестивала и споделете го с вашите приятели и близки.
- Идеален подарък за приятели и колеги: Разнообразието от напитки, прави билета за Wine and Spirits Fest Burgas перфектен подарък за всеки любител на виното и спиртните напитки.
 
Събитието започва официално на 28 юли от 16:00 часа. Входът е с билети и ви препоръчваме да си закупите билет предварително онлайн с отстъпка 5 лв. от eventim.bg, bilet.bg или grabo.bg. Заповядайте на Wine and Spirits Fest Burgas! 28-30 юли, от 16:00 до 22:00 часа, Експозиционен център Флора - Морската градина, Бургас.
 
Не пропускайте това винено пътешествие, което ще задоволи всяко сърце и небце!

Свързани новини

За нормална функция на черния дроб

29.04.2024

Честито!

25.04.2024

Да спасим един човешки живот!

24.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

Moto Expo 2024 започва от утре

19.04.2024


flash