Търси в сайта...

Проект "По-добро Аз" на Letique Cosmetics - цялостна система за грижа за себе си

Проект "По-добро Аз" на Letique Cosmetics е не просто тренировъчна програма, а цялостна система за грижа за себе си. Ако искаш да започнеш да се храниш по-здравословно и пълноценно, да тренираш редовно и да се грижиш по-добре за тялото и кожата си, ела в Проект "По-добро Аз". 
 
 Проект “По-добро Аз” е 90-дневна тренировъчна програма за жени, включваща:
– 36 видео тренировки от фитнес инструктора Ангелина Тодорова;
– рецепти и професионални съвети за балансирано хранене;
– суперефективната антицелулитна козметика на Letique Cosmetics;
– достъп до тайна Facebook група за взаимна подкрепа и мотивация.
 
Тази програма е за вас, ако искате да:
• Свалите няколко излишни килограма;
• Стегнете кожата и тялото си;
• Да намалите видимостта на целулита си.
 
Заедно с Ангелина Тодорова - професионален фитнес инструктор, сме ти подготвили 3-месечна програма с видео тренировки, съвети за балансирано хранене, супер ефективна антицелулитна козметика, взаимна подкрепа и мотивация.
 
С тази програма искаме да ти помогнем да заобичаш себе си още повече. Да се научиш да отделяш време само за теб и да се грижиш за тялото и душата си така, както заслужават. Заедно ще постигнем не просто физически напредък, а много повече от това.
 
С козметиката на Letique се наслаждаваш на премиални и ефективни ритуали за красота в домашни условия. Скрабовете, моделиращите гелове, както и продуктите за лице и коса на Letique комбинират силата на естествените съставки с ефективните формули.
 
В ДНК-то на бранда е любовта към себе си и грижата към тялото, което ни служи вярно. Вярваме, че красотата не е определен размер дрехи. Не е число на кантара, нито определена височина. Красотата е във всеки сантиметър, форма и извивка. Призоваваме всяка жена да се обича такава, каквато е.

Свързани новини

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

Moto Expo 2024 започва от утре

19.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024

Royal Enfield и Rueju на Moto Expo 2024

11.04.2024

Ново от Moto Expo 2024

06.04.2024


flash