Wine & Spirits Show 2022 събира почитателите на света на напитките

Имате ли интерес към света на напитките? Професионален или любителски… Към виното и бирата, към голямото общество на високоалкохолните огнени води? Ако отговорът е ДА, то Wine & Spirits Show е точно за вас!
 
Предстои второто издание на голямото международно изложение за напитки Wine & Spirits Show 2022, което ще се проведе от 7 до 9 април 2022 в зали 5 и 6 на Интер Експо Център София. Wine & Spirits Show е съвместна продукция на DiVino и Интер Експо Център. 
 
Изложението събира производители, вносители и търговци на вино, високоалкохолни напитки и бира, и реални бизнес клиенти: дистрибутори, ресторантьори, хотелиери, бармани, сомелиери. Повечето от напитките могат да бъдат дегустирани и дискутирани на щандовете на изложителите, ще има възможност за извършване и на преки покупки от самите производители или вносители.
 
Входният билет за посетителите включва и интересна съпътстваща програма от лекции, семинари и тематични дегустации. Презентациите и майсторските класове са със свободен вход за посетителите на изложението. Необходима е предварителна регистрация
 
Важен акцент в съпътстващата програма са бизнес презентациите, изключително подходящи за винопроизводителите! Ще бъдат представени ценни и подходящи финансови услуги и продукти, чрез които държавата се ангажира да подпомага най-вече малки и предприятия. Опитният винен консултант Йордан Русев ще предложи важна бизнес лекция на тема "Как да постигнем максимална печалба от вино в ресторанта или бара". Всички останали майсторски класове и презентации са интересни и подходящи както за професионалистите, така и за любознателните ценители на качествените напитки.
 
Независимата микро-пивоварна Hills ще представи Закона за чистота на бирата от 1516 г., който при тях действа и днес, стиловете пиво, технологията и енобирата или Weinbeere, която ще бъде и дегустирана. Дегустация на комбинации от 5 различни качествени скоч уискита с разнообразни храни ще даде по-задълбочено разбиране за природата на вкусовете. 
 
Съдията-дегустатор на Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles – Юлия Костадинова, ще разкрие някои от най-добре пазените тайни в света на ромовете и ще ни разходи из остров Гваделупа, за да опитаме 6 различни карибски агрикол ромове от легендарни дестилерии. 
 
Вертикална дегустация на топ ниво ни предлагат югозападните ни съседи от Tikveš: по 3 големи реколти от две великолепни вина, които са истински звезди: Barovo Red от Северна Македония и Terrasse à l’Ombre от Южна Рона. Ще се запознаем с Калифорния на виното и ще дегустираме 8 от над 50-те непознати досега на българския пазар калифорнийски вина, представяни на изложението от Департамента по земеделие на Съединените щати. Ще воидим и презентация с дегустация на 7 вина от лозя на голяма надморска височина в сърцето на Стара Европа – Испания и Италия. Финалът на цялата програма ще е пъстър, вкусен и атрактивен с коктейлите на Павел Памукчиев.
 
Ще бъде интересно и полезно - посетете Wine & Spirits Show и побързайте да се регистрирате за паралелната програма, защото местата са ограничени!

Свързани новини

Tочното решение за проблеми с гърба

18.03.2024

Премиери от BMW и КТМ на Moto Expo 2024

16.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024

Наближава Moto Expo 2024

09.02.2024


flash