Добре дошли в Solid Doors Center!

Solid Doors Center е нова концепция на дизайн център за врати и комбинация от решения, в който намират място различни по функционалност, дизайн и технически характеристики продукти.
 
 
Не е нужно да разбирате от врати и и интериорни решения, това го можем ние. А вие получавате професионална консултация с интериорни дизайнери и продуктови експерти. С грижа за Вас.
 
 
30 години опит, събран от нас за вас!
 
Трупаме знания дълги години. Разработваме високо-технологични постижения, развиваме безкомпромисна сигурност, следим тенденции в дизайна. Издигаме вратата на друго ниво. Solid Doors Center обединява всичко, което знаем и можем.
 
Solid Doors Center е най-големият дизайн център за врати. Той е с площ от над 3000 кв.м. Изборът на врата в новооткритият ни шоурум ще бъде изживяване, което не бихте могли да повторите другаде! Ексклузивен дизайн, нестандартни решения и изключителни комбинации на едно място!
От Солид 55
 
 
3 етажа изложбена площ
Знаем, че изборът на подходящото за вас решение може да е дълъг процес. Затова се погрижихме Solid Doors Center да бъде семейно място с концептуално разположени продукти на всеки етаж. Разпределeни така, че да бъде максимално удобно за вас в избора на продукти. Да комбинирате и обсъждате спокойно. През това време, вашите деца могат да са в детския ни кът, а вие – в компанията на чаша ароматно кафе. С внимание към вашия комфорт.
 
Solid Doors Center разполага с над 100 изключителни модела – огромно разнообразие от реални мостри и безброй изложени комбинации. Различни видове обков, дизайн, декоративни елементи, функционалности, цветове и стъкла. Всичко това на едно място. Интериорни решения така, че да не се налага да си представяте продуктите, а да ги видите как изглеждат в атмосфера.
 
 
Solid Doors Center е специално място
В Solid Doors Center ще получите професионална консултация с интериорен дизайнер. Без значение какви са вашите изисквания, бюджет или нагласи, опитен експерт ще бъде до вас в целия процес по избор на врата или интериорни решения.
 
За първи път в България, всички световни тенденции в областта на вратите и интериорните решения са събрани на едно място. Грижливо подбрахме брандове, всеки от които е лидер в областта си. Само в Solid Doors Center ще намерите международни марки с традиции, история и награди.
 
Кои продукти правят Solid Doors Center толкова специално място?
 
 
Smart врати Solid и hi-tech решения
Стандартните блиднирани врати са на път да отидат в историята. Защото Smart вратите Solid притежават функционалности, които веднъж опитали, няма да можете без тях. Те притежават патентовани разработки и високо-технологични екстри. Отключвайте само с докосване на пръста си или от другия край на света – изборът е изцяло ваш. Вече го можете.
 
 
Дизайнерски интериорни врати
Италианските интериорни врати са символ на изключителните постижения в областта на дизайна. Брандовете Garofoli и Gidea са доказателство за това. Ексклузивно представени в Solid Doors Center, техните дизайнерски интериорни решения и комбинации демонстрират колекции от масивно дърво или лакирани покрития. Скрити в стената, невидими тапетни врати или фантастични стъклени врати и прегради. Дизайн без граници – всичко е във вашите ръце.
 
 
Ексклузивни врати за къща
Когато за първи път се срещнете с вратите за къща на словенската бутикова компания Pirnar, това ще бъде любов от пръв поглед. Сигурни сме в това заради впечатляващите продуктови характеристики и галещи сетивата визуални акценти, които ще устоят и на най-високите изисквания. Разкошен дизайн, ефирно осветление и високо-технологични решения, които ще превърнат една врата в бижуто на дома ви.
 
Solid Doors Center е концептуално разпределен дизайн център
 
 
Smart зоната на Solid Doors Center
На първи етаж в Solid Doors Center са разположени Smart вратите Solid. На място ще усетите колко лесно се отключва само с помощта на вашия пръст. Ще чуете алармената система, вградена във вратите и ще почувствате лекотата на управление с иновативния touch screen дисплей. Тук се намира зоната за деца, както и един от атрактивните ни барове с чудесно кафе и студени напитки.
 
 
Корпоративен hub
Втори етаж в Solid Doors Center е посветен на корпоративните партньори, дистрибуторската мрежа на Солид 55, както и екпортните клиенти. Тук са представени решения, фокусирани основно в строителния бранш и разнообразието от корпоративни обекти, с които работи компанията. Индустриалният дизайн на работното пространство го прави предпочитано място за провеждане на срещи и дискусии с разнообразни гости.
 
 
Дизайн центърът в дизайн центъра
Този етаж обединява италианския шик на интериорните решения и лукса на изключителните врати за къща. Бронзова статуя, вградена във вратата или скрита дръжка с ефирна подсветка. Тапетни интериорни врати, облечени в ламперия или завършени с декоративна мазилка. Стъклени прегради с механизъм за безшумно, плавно затваряне или имитация на мрамор. На този етаж има всичко.
 
Разгледайте повече на solid.bg.

Свързани новини

Tочното решение за проблеми с гърба

18.03.2024

Премиери от BMW и КТМ на Moto Expo 2024

16.03.2024

LecoVita МЕМЕНТО за памет и концентрация

11.03.2024

Здраве за цялото семейство

04.03.2024

Наближава Moto Expo 2024

09.02.2024


flash