Kaufland България организира уникално по рода си Star Wars събитие

За първи път Kaufland България организира уникално по рода си Star Wars събитие на територията на свой обект. То се проведе на паркинга на Kaufland в кв. Крива Река, София на 27 ноември, сряда и беше със свободен достъп за всички посетители. 
 
Броени седмици преди премиерата на последния епизод от сагата - "Възходът на Скайуокър", Kaufland България предостави на посетителите на събитието и на феновете на "Междузвездни войни" едно галактическо изживяване. Гостите имаха възможността да видят на живо и да се снимат с членовете на Легион 501 – най-големият официален фен клуб на "Междузвездни войни" в света, който пристигна от Германия специално за събитието. Легионът е предпочитаната от Lucasfilm организация от доброволци за масови прояви с официални костюми на "Междузвездни войни".  
 
Посетителите на събитието първи се запознаха с близо 50 артикула от специалната колекция "Междузвездни войни", която компанията ще предложи на своите клиенти във всички свои магазини в страната до 4 януари 2020 година.
 
Събитието сложи начало на лоялната програма на Kaufland България, посветена на "Междузвездни войни". Под мотото "Събери ги сега! Целият свят на Междузвездни войни", клиентите имат възможност да колекционират 48 карти с герои от епизоди на сагата в специален колекционерски албум, който се предлага допълнително в цялата мрежа на Kaufland България.
 
За всички посетители на събитието Kaufland България подготви още галактически игри с виртуална реалност, създаване на собствен робот с помощта на Клуба по Роботика и още много други изненади.  
 
Ексклузивното Star Wars събитие на Kaufland беше организирано в рамките на партньорството на Kaufland с Disney, а фокус в коледната кампания на търговската верига са "Междузвездни войни" и битката между Доброто и Злото.

Свързани новини

Dormeo празнува Деня на съня

06.03.2021

Микропивовари подкрепят малкия бизнес

03.03.2021

Лев Инс вече е на международните пазари

23.02.2021

Лукс Клининг Тийм: чистота и надеждност

16.02.2021

Баба Марта идва с ЕМ АРТ!

01.02.2021


flash