Kari Lax - вашето кътче за релакс, тонус и добро настроение!

При нас ще намерите всичко, от което имате нужда, в сферата на здравето и красотата! Екипът ни от професионалисти, ще се погрижи за Вас и ще Ви накара да се почувствате специални! Студиото ни предлага следните услуги:
Кинезитерапия
E-fit ЕМС тренировки (Eлектрофитнес) 
Масажи
Маникюр, педикюр и ноктопластика
Козметика
 
Кинезитерапия:
Нашите специалисти в областта на кинезитерапията са дипломирани рехабилитатори, който предоставят на своите клиенти комплексно обслужване, с цел подобряване на общото им физическо състояние. Част от услугите, които предлагаме са: диагностика на гръбначни изкривявания, кинезитерепевтични програми коригиращи стойката, посттравматична кинезитерапия, ставни мобилизации.
 
 
E-fit ЕМС тренировки (Eлектрофитнес):
Е-fit предлага процедури и индивидуални тренировки с електромускулна стимулация (EMS) за Вашето тяло, добра форма и красота, като: редуциране на излишните подкожни мазнини, антицелулитна терапия, подобряване на мускулния тонус, таргетирано оформяне на мускулатурата ,бодибилдинг, фитнес, тнизиране и възстановяване след бременност, облекчаване на болката и рехабилитация, мускулна релаксация. Повече информация за Е-фит ЕМС тренировки можета да намерете на facebook.com/efit.bg или efit.bg.
 
 
Масажи:
Предлагаме богата гама от масажи, за нуждите на всеки клиент. Сред тях са: класически лечебен масаж, релаксираш масаж с ароматни етерични масла, спортен масаж, масаж с вулканични камъни, козметичен масаж на лице и шия, класически антицелулитен масаж и нашата запазена марка – Моделиращ лимфодренажен масаж! Както и още много разновидности на класическия масаж.
 
 
Моделиращ лимфодренажен масаж:
Разновидност на класическия антицелулитен масаж, но с много по-дълбоко въздействие. Процедурата е съвкупност от няколко вида техники, който оказва влияние върху застоят на лимфата и  задържането на вода в тялото, главно в областта на крайниците, ето защо е и изключително подходяща за съвременните дами, работещи на бюро! Масажът е и с видимо изразен антицелулитен и моделиращ характер! Резултатите не закъсняват и са видими още след първата процедура!
 
 
Маникюр, педикюр и ноктопластика:
Имаме над 100 цвята гел лакове, чрез който можем да задоволим всичките си клиенти. При нас има и богата гама от обикновени лакове, в комбинация от това, нашите момичета ще ви потопят в света на цветовете и декорациите, като разнообразят ежедневието ви, което ще ви накарат да се чувствате специални!
 
 
Козметика:
Помислили сме и за грижата за най-важната част от визията на всяка дама, а именно – лицето! Разполагаме с професионална козметика, както и професионално оборудване, за да се погрижим и за най-взискателната и нежна кожа!
 
При нас ще получите професионално и комплексно обслужване в сферата на здравето и красотата. Ние сме убедени, че ще ви накараме да се почувствате наистина специални! Заповядайте в света на Kari Lax и се оставете в ръцете на нашият професионален екип да се погрижи за вас! Защото красотата е здраве, а здравето е живот!

Свързани новини

Честито!

25.04.2024

Да спасим един човешки живот!

24.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

Moto Expo 2024 започва от утре

19.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024


flash