Пролетта е на пеперуда разстояние

Синоптиците обещават все по-слънчеви дни, а природата закачливо ни подсказва "Огледай се, пролетта е на пеперуда разстояние".
 
Знаеш ли, че в България се срещат над три хиляди вида пеперуди. Този месец Avon те предизвиква да почерпиш вдъхновение от тях и да освежиш визията си за новия сезон. Бъди в синхрон с обновяващата се природа, като подчертаеш красивите си черти или изпробваш нова модна тенденция. Лесно е - събирай пеперуди от пролетните брошури на Avon в кампаниите 4, 5 и 6.  
 
Разлисти страниците на брошурата и открий всички продукти, обозначение със символ пеперуда. Избери от модните находки на промоционална цена и създай своята неустоима пролетна визия. За всяка поръчка на стойност минимум двадесет лева получаваш една пеперуда. Събирай пеперуди и ги обмени при твоя представител на Avon в периода от 01.03 до 05.05.2018.
 
Колкото повече пеперуди събираш, толкова повече точки трупаш. А всяка точка "отключва" специална селекция от продукти - страхотни комплименти от Avon, които можеш да закупиш на символична цена. 
 
Не пропускай и пеперудените въпроси, за които ще даваме повече информация в любимото ти предаване "Шоуто на блондинките" на честотите на Радио Fresh! Следи за тях през следващите седмици. 
 
Научи още и на страницата на Avon, или задай своя пеперуден въпрос във Facebook страницата на AVON Bulgaria.

Свързани новини

Brunch Family – вкус и иновации

04.08.2018

Мощни хибридни машини показват в Пловдив

01.08.2018

Открий бюти триковете на Блондинките

29.07.2018

Grand и Joy обединяват сили с УНИЦЕФ

20.07.2018

Влез в ReZZo.bg!

20.07.2018

Коментари


flash