"Въпрос на любов" в Сердика Център (галерия)

"Въпрос на любов" е от онези игри, които са идеални за приятели, влюбени и семейства. 
 
Кратка предистория. В последната седмица над 200 двойки се включиха в предизвикателството на Сердика Център: да посетят ТВ студиото на ниво -1, да отговорят на 10-те въпроса на водещия Галин Найденов и да разберат колко добре се познават. Е, отговорите им не винаги съвпадаха на 100%. Никой не пострада, май. Накрая често беше "Горчиво!", но подаръците бяха сладки. Буквално и преносно. Гарантирани награди за всички участници, а всеки ден 50 + 50 лв. ваучери за пазаруване (+ още 50 лв., ако двойката присъства на тегленето). Голямата награда обаче… все още не "паднала" в капана на любовта. Скоро…  
 
В сегашно време. Датата е 14 февруари. Не просто заради Деня на влюбените. Защото от 17:00 до 20:00 часа специални гост-звезди и водещи на "Въпрос на любов" Сердика Център ще бъдат Иван Тишев и неговата половинка Надя от онлайн сериала "Не така, брат". Точно така, брат. Включи се за шанса да спечелиш дневната награда и да участваш в жребия за голямата – 2 ваучера за пазаруване в Сердика Център, всеки от тях на стойност от 1000лв. Вземи приятел, съпруг/а, "ние сме просто приятели", наистина само приятел, BFF, майка, баща, брат, сестра, пета братовчедка, леля от чужбина, съученик, съсед... и се чакаме на Голямата ротонда в Сердика. 
 
А след това… Ех любов... Идва без да пита, прави каквото си иска, а ние искаме още и още. Дойде ли, обаче, устоява на всяка проверка. Евентуално. Въпрос на любов е. Отговорът знае само сърцето.  

Свързани новини

Efbet ще налива пари в Левски София

08.12.2018

Да дариш любов и усмивка

06.12.2018

Монделийз в бизнеса с дъвки и бонбони

30.11.2018

Представяме: Dermal Lase Center

28.11.2018

Вземи намаления до -60% от Gaudi DS!

20.11.2018

Коментари


flash