Търси в сайта...

Успех, щастие и още нещо с гривните на Астробижу

Силата на камъните, древните вярвания и традиции, както и модерния поглед към астрологията - това вплита екипът на Астробижу в гривните, които създава. Всяко едно от украшенията за ръка е изградено в зависимост от личната характеристика и нужда на отделния човек. 
 
От Астробижу споделят вярата си, че "всичко около нас и всичко в нас е енргия. Всеки цвят, всеки звук, всяка дума, всеки жест и всяка мисъл. За всеки човек си има определен цвят, определена песен и книга". Astrobijou.com ви разкрива цял нов свят от комбинации на камъни, мандала и красота, като те са подредени и създадени в зависимост от датата на раждане на всеки отделен човек. Звездни гости на "Шоуто на блондинките" вече получиха своите персонални подаръци от Астробижу, но ако желаете и вие да зарадвате себе си или близките си хора, пътят е един: astrobijou.com.
 
Добре дошли в света на кристалите и полускъпоценните камъни! Подарете къс добра енергия, едно парченце щастие на своите приятели и близки! Подарете на себе си бъдещи дни изпълнени с тихи чудеса. Подарете си астробижу! Бижуто, което виждате на снимката, е мъжка гривна, изработена от:
Яспис - Премахва умората и повишава общия тонус, изостря интуицията и концентрацията
Лабрадорит - Подсилва интуицията, отваря те към нови приятели
Тигрово око - Носен като бижу, спомага за възстановяване на силите
Ахат - Премахва изцяло негативното влияние, което се оказва върху собственика му.

Свързани новини

Стартира приказен детски конкурс

13.09.2018

Kari Lax - вашето кътче за релакс!

12.09.2018

Вълшебствата на Зайн

12.09.2018

Училище, УРА! c LC Waikiki

11.09.2018

7 трика за справяне с лошата дисциплина

05.09.2018

Коментари


flash