Яна Маринова е посланик на турнир по пътна безопасност

"Да сме отговорни шофьори и да не спираме да се учим, проверяваме своите знания и спазваме правилата за движение по пътищата не е клише.", казва в специално видеообръщение Яна Маринова. Родната звезда, известна с участието си в редица български и чуждестранни продукции, се превърна в посланик на "Мисия Безопасност", първото състезание по пътна безопасност за компании, организирано от автошкола "Василеви" в подкрепа на Holiday Heroes.  
 
Благотворителният турнир, ще се проведе на 14 и 15 октомври в учебните центрове и полигона на автошкола Василеви, като целта на състезанието не е да се демонстрират високи скорости и опасно шофиране, а точно обратното - участниците да опреснят своите теоритични и практически познания в своеобразен тийм-билдинг, част от програмите за корпоративна социална отговорност. 20% от таксите за участие в "Мисия безопасност" ще подкрепят коледната кампания на Holiday Heroes и ще донесат повече усмивки в празничните дни в края на 2017.
 
Всяка компания може да участва с неограничен брой екипи, като съгласно регламента, всеки отбор се състои от четири души. Първият ден от състезанието е посветен на теоритична подготовка и проверка на теоритичните знания на участниците, които ще решават листовки, а вторият, ще изпита практическите умения на полигона.
 
"Състезавайте се с мисия. Станете героите на деня и ще дарите усмивки и топлина за нуждаещите се на Коледа" е призива и посланието на Яна Маринова към тези, които искат да се включат в надпреварата.  
 
Повече информация, както и регистрационната форма за "Мисия Безопасност" може да откриете тук. С пълните правила за участие в благотворителния турнир може да се запознаете тук.

Свързани новини

Честито!

25.04.2024

Да спасим един човешки живот!

24.04.2024

Tочното решение за проблеми с гърба

22.04.2024

Moto Expo 2024 започва от утре

19.04.2024

За чисти дихателни пътища

15.04.2024


flash