100 кила открива републиканското по джетски в Обзор

Този уикенд, 23-25 юни 2017, Централен плаж Обзор ще стане домакин на откриването на Републиканския джетски шампионат. Стартовете на екстремните състезанията ще съвпаднат с откриването на летния сезон и официалния празник на гр. Обзор. 
 
Организаторите са подготвили много изненади за феновете на бързите скорости и високия адреналин – специално за откриването на шампионата на плажа в Обзор ще пристигнат рапърът 100 Кила и феноменалния Метин Енимехмедов. Една от големите изненади ще бъде и участието на подгласничка на Мис България в клас "Жени", но пазят в тайна името й преди официалния старт. 
 
"Очаквам едно страхотно състезание, надявам се да видя много нови лица, които са се престрашили да премерят сили с останалите във водата. Но най-вече се надявам да се забавляваме и да дадем подобаващ старт на едно много хубаво лято, без травми и контузии. На 5 юли заминаваме за Европейския шампионат в Австрия и трябва да подгреем с победа на родно ниво", сподели с усмивка вице европейският шампион по джетски, Кристиян Киров.
 
Цялата програма на Републиканския шампионат за този уикенд може да видите тук.

Свързани новини

Конкурс за детска рисунка на BRITANICA

20.09.2017

Bedroom Plovdiv се завръща от лятото

22.08.2017

LIDL STIKEEZ предизвиква въображението

07.08.2017

Свръхбърз мобилен интернет от Мтел

27.07.2017

"Обнови с Protecta" - нашата обща кауза!

13.06.2017

Коментари


flash