HTC подготвя "убиец" на Galaxy S IV

В мрежата се появи информация, че в началото на 2013 г. HTC ще представи нов флагмански смартфон под кодовото име M7. В момента компанията се договаря с доставчиците на компоненти, за да обезпечи на старта на продажбите 5 милиона устройства, писа kaldata.com

Според някои слухове, моделът ще получи процесор Qualcomm Snapdragon APQ8064 S4 Pro, а според други - M7 ще бъде първото Tegra 4-устройство (новото решение с кодово име Wayne, по данни на NVIDIA, ще бъде два пъти по-мощно, отколкото Tegra 3). Останалите характеристики са напълно обичайни за продукт, който ще бъде представен през следващата година: 5-инчов Full HD-екран, 2 GB оперативна памет, евентуално 13-мегапикселова камера и алуминиев корпус. Обаче, въпреки тези спецификации, само това една ли ще е достатъчно за огромен успех, както показа, например, опитът с HTC One X. Така че тайванската компания наистина ще трябва да се постарае с новия флагман, за да не възникват досадни разочарования нито в купувачите, нито в партньорите на HTC.
 
Както предполага сайтът SlashGear, анонсът на смартфона ще се състои през февруари 2013 г. по време на Mobile World Congress, а през пролетта ще започнат продажбите на M7, разбира се, възможно е под друго финално название.

Свързани новини

Apple иска забрана и за Galaxy S III

04.09.2012

Samsund с рекордни продажби на S III

24.07.2012

Samsung представи Galaxy S3

04.05.2012


flash