Марк Зукърбърг "ъпдейтва" семейния си статус на "женен"

Основателят и главен изпълнителен директор на Фейсбук Марк Зукърбърг се ожени вчера за дългогодишната си приятелка и обяви събитието в социалната мрежа, като "ъпдейтва" семейния си статус на "женен", съобщи Ройтерс. Десетки хиляди хора "харесаха" актуализацията на статуса му, която бе придружена от снимка на двойката в сватбено облекло.

Зукърбърг и 27-годишната Присила Чан сключиха брак на скромна церемония в градината на дома му в Пало Алто, Калифорния, в края на една много натоварена седмица, отбелязва Асошиейтед прес. Компанията на Зукърбърг излезе на борсата в петък, а Присила Чан се дипломира в медицинския факултет на Калифорнийския университет в понеделник - същия ден, когато Зукърбърг навърши 28 години.

Двамата се запознават в Харвард и са заедно от девет години. Говорителка на компанията заяви, че Зукърбърг сам измислил дизайна на пръстена за булката "с много семпъл червен рубин". Сватбената церемония била изненада за гостите - по-малко от 100 души, които мислели, че са поканени, за да празнуват завършването на Присила.


Свързани новини

Threads - ново приложение от Meta

04.07.2023

Meta Verified ще се заплаща

20.02.2023

Социалната мрежа не казва нищо за бъга

24.08.2022

Зукърбърг забогатя на гърба на Tik Tok

07.08.2020

Facebook vs. Цигарите

05.01.2017


flash