iPhone 4S в България до дни

Досега последният смартфон на Apple – iPhone 4S – беше представен само в 29 страни по света и България, разбира се, не беше една от тях. Съвсем скоро, обаче, и ние ще го получим. По информация на AllThingsDigital.com, iPhone 4S ще бъде представен в нашата страна до края на тази седмица.

Заедно с България още 14 други страни ще получат телефона: Хонг Конг, Южна Корея, Албания, Армения, Ел Салвадор, Гърция, Гватемала, Малта, Черна гора, Нова Зеландия, Панама, Полша, Португалия и Румъния. До края на седмицата всеки потребител ще може предварително да си поръча телефона, като изключение правят само гражданите на Албания, Ел Салвадор, Гватемала, Малта, Черна гора и Панама, които ще трябва да изчакат още малко.

iPhone 4S се очертава като един от най-успешните телефони на Apple, който постигна рекордни продажби в първите дни след официалното си представяне. В последствие потребителите, обаче, започнаха да откриват дефекти – два от тях бяха жълт екран и къс живот на батерията. Да се надяваме, че тези проблеми ще бъдат решени преди телефонът да бъде представен у нас.

digital.bg



flash