5-те най-странни неща, които можете да наемете на път

Понякога по време на екскурзия се налага да наемаме вещи. Например - ски, колело, лодка, кола и т.н. Да, изредихме няколко напълно понятни и обичайни неща. Сега да обърнем на други, които не са толкова очаквани и които като нищо можете да решите да си наемете следващия път, когато заминете зад граница, пише profit.bg. 
 
Да си наемеш приятел 
Името на уеб страницата не ви оставя кой знае какво място за интерпретация - rentafriend. Обичате да пътувате сами? Да разполагате с времето си и да решавате на секундата къде ви се ходи днес или пък утре. Страхотно! Но по някое време може да ви се прииска да не сте сами. Искате да излезете на вечеря или пък да посетите събития в компанията на друг човек. В такива моменти можете да разчитате на сайт като този за наемане на приятели. Можете да ги наемете за няколко часа или пък за дни. Уникално преживяване е, когато разглеждате сайта и проучвате "приятелите", които са свободни в момента в различни градове из цял свят. Сайтът работи от 2009 насам. 
 
Да си наемеш човек за свалки 
Става дума за наемане на човек, който ще ви помогне да пофлиртувате с някого другиго. Такава услуга предлага професионалният сайт за wingman. Услугата включва професионален подход, последван от няколко техники за подобряване на социалните умения на клиентите и приятел за известно време, докато успеете да осъществите контакт с целта си. Компанията работи в Ню Йорк, Лос Анджелис и Бостън. 
 
Да наемеш човек, който да се нареди на опашка вместо теб
Ако пътувате за Ню Йорк и не ви се иска да стоите на опашка с часове, за да си купите билет за мюзикъл или друго събитие, по-добре звъннете навреме на Same Ole Line Dudes. Те ще ви намерят човек, който да се нареди пред касите вместо вас. Тарифата е 25 долара за първия час и по 10 долара за всеки следващ половин час. 
 
Да си наемеш куче 
Любителите на животни, които минават през Юта, САЩ, разполагат с възможност да си наемат куче за 15 долара на час. Има опция и за осиновяване на кучето. 
 
Да си наемеш папараци или група фенове 
И сега най-сюрреалистичното предложение: да се преструваш на известен, като наемеш папараци или група от хора, които да се преструват на свой ред, че са ви луди фенове. Можете да ги наемете за ден или пък за няколко дни. Тази услуга е възможна, ако отидете в Лос Анджелис, Сан Франциско или Ню Йорк.

Свързани новини

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

"Trace Talent" идва и у нас

13.03.2024

По случай Деня на жената

07.03.2024

САЩ изпрати артефакти на Луната

29.02.2024


flash