Няколко шеги за първи април в офиса и за приятели

Идеята на шегите за първи април е да предизвикват максимум веселие и минимум щети. Балансът в това да направиш забавна, а не гадна шега на околните, е много важен и от comedy.bg предлагат своята Топ 10 селекция от шеги за колеги и приятели. За всеки случай подберете "жертвите" си с чувство за хумор, защото ако безобидните шеги се превърнат в поредица ескалиращи отмъщения, няма да е забавно на никого за дълго.
 
1. Мишката ми полудява
За този номер ви трябва безжична мишка, която да включите към компютъра на колегата си и да започнете да движите когато той седне на компютъра. Забавлявайте се, докато колегата се дразни и чуди какво става.
 
2. Намерих си паричка
За този номер ви трябват няколко монети от 50 стотинки или 1 лев и силно лепило за съответната повърхност. Залепете монетите за земята и гледайте как хората се опитват да ги вземат и се чудят какво става. Можете да направите този номер в стая, пред сграда, в училище, офиса или дори в парка.
 
3. Муха в кафето
За тази първоаприлска шега ви трябват изкуствени насекоми, които можете да купите от всеки карнавален магазин. Слагайте ги в кафетата, напитките и дори бутилките от кока кола и фанта на колегите си. Пускайте ги в минералната вода, в направете си купчета лед и изобщо бъдете изобретателни. 
 
4. Татуировка пенис
Направи си страшно грозна временна татуировка, която лесно можеш да измиеш и леко се подава под ръкава ти, когато колегата те попита какво е това, направи се на много засрамен и му кажи, че си се напил страшно много снощи и си си татуирал пенис на ръката, и сега се мъчиш да го скриеш….
 
5. Тоалетната не работи
Увий тоалетната чиния с прозрачно найлоново фолио и слушай реакциите на всички, когато се опитат да я използват….
 
6. Солена торта
Купи евтина торта, поръси я обилно със сол и почерпи колегите си за новородената си племенница. Можеш да ги черпиш един по един или накуп…. ще бъде весело.
 
7. Бисквитки
Купи си слепени бисквитки с крем, махни им крема и ги намажи с паста за зъби. Черпи щедро всички колеги и приятели. Няма как да ти се сърдят – все пак е първи април…
 
8. Къде е телефонът?
Залепи с тиксо телефона на колегата си под бюрото му, за предпочитане близо до шкафчетата, след това му позвъни и се смей докато той си търси телефона.
 
9. Не мога да се сдържам повече
Вземете бутилка с вода, направете дупка в капачката ѝ, а след това излезте набързо с приятел и се направете, че пикаете посред бял ден на оживено място.
 
10. Извинявай за разлятото кафе
Докато колегата ви го няма в стаята, подменете документите на бюрото му с празни листи и разсипете кафе върху тях…. гледайте реакцията му.

Свързани новини

Радио Fresh! празнува рожден ден

06.05.2024

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

"Trace Talent" идва и у нас

13.03.2024

По случай Деня на жената

07.03.2024


flash