Жена си имплантира ТРЕТА гърда (галерия и видео)

Вероятно сте си мислели, че никога няма да видите това извън "Зов за завръщане", но жената с трите гърди е истинска! Името й е Jasmine Tridevil, която се е подложила за операция за увеличаване на гърдите - буквално, с една повече!
 
Вероятно и вие се питате защо. Отговорът е толкова странен, колкото и самото действие - за да не я харесват мъжете. Това обаче не значи, че иска да не бъде харесвана изобщо, защото 21-годишната г-ца Tridevil е с амбициите за ТВ звезда. Ето как Tridevil описва сама себе си в своя профил: "Жена, която си е имплантирала 3-та гърда и видеодокументира ежедневния си живот в Тампа, за да покаже трудностите, които се налага да посреща заради направената процедура."
 
 
Както може би се досещате, не е било лесно да намери хирург, който да склони да извърши необичайната услуга - след като 50 са й отказали, не само й е струвало $20 000, но е подписала и договор за конфиденциалност, който й забранява да разкрие когато и да е името на хирурга, тъй като по същество операцията нарушава етичния кодекс.
 
Макар самата Jasmine да е доволна от резултата, стремежът й към слава вече взема цената си: майка й отказва да й продума, а на по-малката й сестра е забранено да я вижда. 

Свързани новини

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

"Trace Talent" идва и у нас

13.03.2024

По случай Деня на жената

07.03.2024

САЩ изпрати артефакти на Луната

29.02.2024


flash