Петте секс заблуди на мъжете за жените

Мъжете и жените често попадат в капана на сексуалните заблуди заради информацията за интимния живот, която попива от телевизията, списанията и интернет. Сексолозите събраха "колекция" от най-популярните заблуди по въпроси на секса сред представители на силния пол, ситирани от бгнес.
 
Заблуда №1: удоволствието на жената зависи от размера на органа на мъжката гордост
Тази заблуда, втълпявана от медиите, води до многобройни мъжки комплекси. Качеството обаче на половия акт зависи не само и не толкова от размера на определен орган, колкото от настроението, желанието и опитността на мъжа, от въображението му и уважението към партньорката му.
 
Заблуда №2: жената иска половият да бъде продължителен
Всъщност половият акт, който продължава няколко часа, е плод на фантазията на режисьорите на еротични филми. Средно нормален полов акт продължава от 10 до 12 минути и точно това време е достатъчно както за мъжа, така и за жената да изпитат удоволствие и щастие.
 
Заблуда №3: жените се стесняват да говорят "за това"
Пред непознати мъже малко представителки на нежния пол ще поведат подобни разговори. Но с любимия си човек повечето жени искат да бъдат откровени. С повече или по-малко стеснителност те ще се съгласят да обсъдят с партньора интимната страна от съвместния им живот.
 
Заблуда №4: жените харесват мъжете с голям опит
Разбира се, дамите ще предпочетат партньор, който има някакъв опит не само на теория, но и на практика. Но не е задължително той да има академично звание в сферата на интимните отношения. В крайна сметка жената ще научи сама мъжа какво иска от него.
 
Заблуда №5: жената има нужда красив мъж
Това не е така. По собственото им признание жените търсят мъже, които са нежни, страстни, гальовни и внимателни. Ако мъжът отговаря на тези изисквания, жената едва ли на първо място ще гледа външността му.

Свързани новини

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

"Trace Talent" идва и у нас

13.03.2024

По случай Деня на жената

07.03.2024

САЩ изпрати артефакти на Луната

29.02.2024


flash