Намерете си момиче, което чете книги

Намерите ли момиче, което обича да чете книги, не я изпускайте от поглед, съветват специалистите, които разкриха кои са основните ползи от любознателното гадже, пише бгнес.
 
На първо място тя е забавна, защото книгите обогатяват толкова много, че със сигурност няма да ви бъде скучно, дори да прекарате остатъка от живота си с нея. Добрата страна на четенето е, че с него можете да обиколите света и да опознаете безброй обичаи и култури, без дори да излезете от спалнята.
 
Освен това, ще бъдете горди с нея, защото няма да я хвалят само, защото е красива, но и защото е много умна. За капак такива жени не изискват "скъпа поддръжка". Те не се интересуват от луксозни дрехи или бижута. За тях най-желаният подарък е хубавата книга. 
 
Другото качество, което притежават четящите жени е, че са самостоятелни. Те не искат да бъдат залепени за партньора си през цялото време. Тя се нуждае от време за себе си и своето четиво. За това никога няма да ви направи проблем за вашето хоби. Просто такъв е нейният стил.
 
Такива жени имат позиция и я отстояват. Книгите дават много поучителни истории, с които трупаме жизнен опит. За това тя вижда по-дълбоко и не се захваща за дреболии. Такива жени притежават още едно предимство – знаят как да ви обяснят какво чувстват. Няма проблем с изразяването на емоциите и е личност, на която определено можете да се доверите. Освен това качествената литература развинтва въображение и обогатява фантазията. Не се изненадвайте, ако чуете от нея някоя шантава идея за секса довечера, защото четящите момичета определено имат много идеи. 

Свързани новини

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

"Trace Talent" идва и у нас

13.03.2024

По случай Деня на жената

07.03.2024

САЩ изпрати артефакти на Луната

29.02.2024


flash