Задава се младежкият фестивал Funcity 2013 във Варна

От 1 до 7 юли 2013 ще се състои третото поредно издание на фестивала Funcity. В продължение на седем дни морската ни столица ще се превърне в арена на музика, танци, спорт, визуални изкуства и занаяти – всичко, което вълнува младите хора в България.
 
Целта на организаторите от Сдружение "Варненски младежки фестивал“ е да осигури достатъчно вдъхновяващи събития, които да стимулират младежкото творчество и изява, както и да провокират настроението на посетителите с алтернативни форми на развлечение. Funcity подкрепя и насърчава младежката култура, както и осигурява сцена и възможност за изява на всички, които имат интерес към изкуството, спорта, неформалното образование. 
 
Всички, които се намират във Варна по това време, ще могат да се забавляват от сутрин до вечер на фона на музиката на десетки банди, да наблюдава атрактивни танцови битки, да се опита да пребори един от най-добрите шампиони по джаги и дори да помогне в изработката на групова инсталация от отпадъци. Игрите по време на фестивала няма да оставят нито един посетител безучастен, тъй като основната цел на организаторите е всеки да се забавлява.
 
Организаторите обещават съвсем скоро окончателната програма и локациите на фестивала, за да планирате отсега графика си през първата седмица на юли.

Свързани новини

Радио Fresh! празнува рожден ден

06.05.2024

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

"Trace Talent" идва и у нас

13.03.2024

По случай Деня на жената

07.03.2024


flash