Гласните букви в името са залог за дълга връзка

Крепките семейни отношения зависят от гласните букви в имената на двамата съпрузи, показва ново изследване.
 
Щастливите и силни връзки са предопределени от първата гласна в името на двамата партньори. Ако тя е еднаква, шансът за стабилна връзка е много по-голям, отколкото ако първата гласна в имената на партньорите е различна. В такъв случай те ще трябва да положат много повече усилия, за да запазят отношенията си.
 
Като пример е посочен актьорът Brad Pitt. Връзката му с Angelina Jolie е успешна и щастлива, защото първата гласна в имената им съвпада и е "а". Според изследването това означава, че двамата имат сходен стил на живот, което е залог за стабилна връзка. Ситуацията с предишната му половинка обаче не беше такава, тъй като първата гласна от името на Jennifer Aniston е "е" и се различава от тази в името на Brad. Явно обаче има значение името, което човек използва най-често и с което се представя в обществото, защото в действителност рожденото име на Pitt е William Bradley.
 
Въпреки това изследователите са стигнали до заключението, че имената на хората имат пряко въздействие в живота им и в частност в личните им отношения. 

Свързани новини

Радио Fresh! празнува рожден ден

06.05.2024

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

"Trace Talent" идва и у нас

13.03.2024

По случай Деня на жената

07.03.2024


flash