Търси в сайта...

Джейсън Стейтъм и Арнолд Шварценегер вече са в България

Арнолд Шварценегер, Чък Норис и Джейсън Стейтъм вече са в София.

Пръв на летище София кацна Чък Норис, въпреки че според първоначалната информация, трябваше да пристигне Арнолд Шварценегер. 71-годишният Норис не пожела да говори с медиите. Тази неприятна тенденция се запази и при Джейсън Стейтъм, който кацна два часа след Норис. Англичанинът, който е висок едва 1,73 см, не каза и дума.

Когато обаче малко след 17:00 часа излезе Арнолд Шварценегер, той наистина показа класа. Терминаторът пристигна с около 7 куфара за 4 дни.

"Хубаво е, че съм тук. Нямам търпение да разгледам малко от хубавата ви страна. Тук съм само за четири дни за снимките на филма. Сигурен съм, че ще прекарам чудесно. Чувал съм прекрасни неща за страната ви. За пръв път съм тук", каза 64-годишният годишният седемкратен носител на титлата "Мистър Олимпия".

Арнолд Шварценегер беше най-голямата звезда на планетата през 80-те години на миналия век. Той е първият актьор, който достига космическият хонорар от 20 милиона долара за филм - "Терминатор 2". А с 30-те милиона от "Терминатор 3", а и благодарение на успешния му бизнес с недвижими имоти, успя сам да финансира кампанията си за губернатор преди 8 години.

През годините името му стана синоним на употребата на стероиди - той е започнал да ги взима едва на 16 години. В най-силните му години, гръдната му обиколка достига 146 см, а на ръцете - 56 см.

Арнолд Шварценегер, Джейсън Стейтъм, Чък Норис, Силвестър Сталоун, Жан Клод Ван Дам и Долф Лундгрен, са в България за снимките на втората част на хитовия филм "Непобедимите".



flash