Търси в сайта...

Българин спечели £1 милион, скача с парашут

Българският милионер от лотарията "Евромилиони" ГеоргиТрайков реши да отпразнува печалбата си от 1 милион британски лири, като скочи с парашут с печелившия билет в джоба , предаде сайтът Лондон 24.

43-годишният мениджър от лондонското предградие Илфорд не бил чужд на скоковете. Навремето той бил включен в състава на българския национален отбор по парашутизъм. "В гилдията на парашутистите има традиция всеки, който направи стотния си скок, да почерпи всички с по едно питие. Аз пък си помислих, че да скочиш с един милион в джоба, би си струвало една бира!"

Малко останало Трайков да пропусне шанса на живота си, защото той играел само в тиражи, в които джакпотът надвишава 70 милиона лири. Печелившият дори се включил  в  две други игри, преди да си спомни, че трябва да провери билета си от 6 септември.

Георги Трайков е роден в България и живее във Великобритания от 15 години. "Чувствам се щастлив човек и ми върви в  живота - казва българинът. Имам прекрасна 12-годишна дъщеря, просторен дом и работа в частна клиника, която обожавам!"

Георги купил печелившия си билет на "Реджънт стрийт" в Лондон.



flash