Диетата на Виктория Бекъм

След раждането на четири деца практически е невъзможно да възвърнеш предишната си фигура, но на една жена това й се удава. Виктория Бекъм разкри своята супер-диета, която й позволява да бъде винаги неотразима.

След раждането на Харпър Севън Вики имаше няколко килограма за сваляне. Тя се откъсна от светския живот за известно време. Но какво прави през това време?

Виктория следва особена диета, която се нарича "пет шепи". Същността на диетата е да се приемат 5 продукта, количеството на всеки от които е равно на едната й шепа. В менюто на съпругата на Дейвид Бекъм не влизат сол и захар. Тя си позволява предимно сьомга, скариди, подправени с чили, суши с риба тон, омлет, ядки и голяма доза зеленчуци.

Певицата и дизайнерка не е от тези, които залагат само на ограничаване на хранителното меню за деня. Докато отсъства от светските събития тя отделя време за пилатес и изпълнява специален комплекс от упражнения за млади майки. За усилни тренировки обаче не може да става дума, тъй като лекарите са й ги забранили. Припомняме, Вики роди с цезарово сечение.

Резултатите от гореописания режим Бекъм ще демонстрира съвсем скоро - на седмицата на модата в Ню Йорк, която започва на 8 септември.

actualno.com



flash