Повече секс през лятото

64% от българите копнеят за повече секс, а 70% от тях се чувстват много по-привлекателни през горещите летни дни, отколкото през зимата.

Резултатите са от проучване на здравния сайт www.revita.bg, направено сред 300 мъже и жени от цялата страна. Свръхсексуалността се показва най-често на плажа, където 86% от хората се заглеждат в секси тела, дори ако са придружени от любимия човек. Само 12% от анкетираните смятат, че това е неуважение към партньора.

Изследването сочи още, че българинът е разкрепостен и отворен за сексуални приключения. 70% от запитаните споделят, че обичат лятото, защото предлага възможност за интимни ласки на повече и по-нестандартни места – море, басейн, палатка и др. За останалите 20% сезонът няма значение – те обожават странните места, където могат да се уединят и да се отдадат любовна игра. Само 10% харесват обикновения секс у дома.

48% от анкетираните не биха използвали афродизиаци, защото смятат, че лятото само по себе си стимулира сексуалността им. Почти половината от запитаните обаче (42%) с удоволствие биха пробвали някои от стимулантите за повишаване на либидото. 10% признават, че вече са направили секса по-страстен с някои от природните афродизиаци. Най-познатите на българите естествените афродизиаци са шоколад, вино и морски дарове. На пазара могат да се открият и много други природни продукти, стимулиращи сексуалното желание.

actualno.com



flash